Göçükte can pazarı yaşandı!

Mersin'de su isale hattı çalışmaları sırasında meydana gelen göçükte 1 işçi toprak altında kalarak yaralandı. Göğsünden aşağısı toprak altında kalan işçi, yaklaşık 1 saat süren çalışmalar sonunda kurtarılabildi.

Göçükte can pazarı yaşandı!
Göçükte can pazarı yaşandı!
GİRİŞ 10.08.2013 17:29 GÜNCELLEME 10.08.2013 17:33

Edinilen bilgiye göre, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) ekiplerinin, Çavuşlu Mahallesi eski çöp depolama alanında yaptığı isale hattı çalışması sırasında göçük meydana geldi. İş makineleriyle yapılan kazı sonrası su borusu döşeme işlemi yapıldığı sırada meydana gelen göçükte, Hüseyin Özcan adlı işçi toprak altında kaldı. Göğsünden aşağısı toprak altında kalan işçiyi kurtarmak için ilk etapta MESKİ çalışanları, ardından itfaiye ekipleri müdahale etti. Bu arada olay yerine gelen ambulanstaki sağlık görevlileri de Özcan'a nefes alabilmesi için oksijen verdi. Bölgede yaşanan toprak kayması nedeniyle kurtarma çalışmaları güçlükle yürütülürken, Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerinden de yardım istenildi.

AFAD ekiplerinin de desteği ile toprak altında kalan işçi, yaklaşık 1 saat süren çalışmalar sonrası yaralı olarak kurtarılarak, olay yerinde bekletilen ambulansla Mersin Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Hüseyin Özcan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi