Tünel içinde takla atan araç alev yandı

Yenice karayolundaki tünelin içinde takla atan bir araç alev alev yandı. Araçta bulunan yaralıları yoldan geçen sürücüler tarafından çıkarıldı.

Tünel içinde takla atan araç alev yandı
Tünel içinde takla atan araç alev yandı
GİRİŞ 18.08.2013 22:12 GÜNCELLEME 18.08.2013 22:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yenice istikametinden Karabük istikametine gitmekte olan Hilmi Topaloğlu'nun kullandığı 34 VFH 07 plakalı araç Yerlikaya tüneli içinde takla attı. Takla atan araç motor kısmından alev alev yanmaya başladı. Kazayı gören diğer sürücüler hemen araçta bulunan Hilmi Topaloğlu (39), Behice Topaloğlu (35) ve Sinem Cinkavuk'u (11) çıkardı. Öte yandan sürücüler yoldan geçen bir kamyondan alınan yangın tüpü ile aracı söndürmeye çalıştılar. Yanmaktan son anda kurtarılan yaralılar olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansları ile Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Araç kullanılamaz hale gelirken, yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

YORUMLAR 1
  • yusuf sanli 10 yıl önce Şikayet Et
    Tunelde takla atan adam. Simdi tunelde takla atan adam sizce normalmi delimi nedir bence hepsi bu adamda var tunelde takla atmis ustunede araci tutusmus neden tututsmus nicin tutusmus bence benzinin litrei 7 tl gazin litresi 9 tl olmali insaallah bu rakamlar gercek olurda kimse gazli araca binmez
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı