Tatil yolunda inanılmaz cinayet

Ankara'dan tatil için birlikte Antalya'ya yola çıktığı kız arkadaşı 30 yaşındaki Çilem Hülya Berkil ile kavga eden 37 yaşındaki Abdurrahman Göçer, kız arkadaşını yakarak öldürdü.

Tatil yolunda inanılmaz cinayet
Tatil yolunda inanılmaz cinayet
GİRİŞ 26.08.2013 15:35 GÜNCELLEME 26.08.2013 21:18
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Olay 22 Ağustos günü Antalya'nın Döşemealtı İlçesi 35'inci kilometrede meydana geldi. Bir süredir arkadaşlık yaptıkları belirtilen Çilem Hülya Berkil ve erkek arkadaşı Abdurrahman Göçer, tatil için Ankara'dan Antalya'nın Kemer İlçesi'ne doğru otomobille yola çıktı. İkili, Döşemealtı İlçesi civarında otomobilde tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Abdurrahman Göçer, iddiaya göre Çilem Hülya Berkil'i saçından sürükleyerek araçtan indirdi. Ardından bagajdan benzin dolu bidonu alan Göçer, kız arkadaşının başından aşağı bidonu boşalttıktan sonra ateşe verdi.

YOLDAN GEÇENLER SÖNDÜRDÜ   

Abdurrahman Göçer, kız arkadaşının bir anda alevler arasında kaldığını görünce iddiaya göre alevleri söndürmek istedi, ancak başarılı olamadı. Çevreden geçen araç sürücülerinin de yangın söndürme tüpleriyle müdahalesi sonrası alevler söndürülürken, vücudunun büyük bölümü yanan genç kız olay yerine çağrılan 112 ambulansıyla hastaneye götürüldü. Çilem Hülya Berkil önce Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne, ardından İzmir Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Elinden yaralanan Abdurrahman Göçer ise Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.

Berkil, İzmir'de doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Tedavisinin ardından önceki gün Antalya İl Jandarma Komutanlığı görevlileri tarafından adliyeye götürülen Abdurrahman Göçer ise tutuklandı. Çilem Hülya Berkil'in cenazesi, dün Ankara'da toprağa verildi.

FACEBOOK'TAKİ PAYLAŞIM

Çilem Hülya Berkil'in sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasında yaptığı bir paylaşımda, Can Dündar'ın şu satırları yer alıyor:

"Bir kadın hayattır aslında. Çünkü hayatın içinde olan her şey ancak kadınlar olduğunda anlam kazanıyor. Yemek yemek, su içmek bile. Bir kadının elinden içtiğiniz suyla kendi kendinize bardağa doldurup içtiğiniz su arasında lezzet farkını anlayabiliyor musunuz? Anlıyorsanız ne mutlu size. Anlamıyorsanız ne yazık ki yaşamıyorsunuz."

YORUMLAR 15
  • Hiçkimse 10 yıl önce Şikayet Et
    Tek kelime ile VAHŞET !!..YAKARAK azab etmek ALLAH 'a (c.c) mahsustur ! Kişi ne yapmış olursa olsun YA-KI-LA-MAZ !! BOĞMAK da aynı şekilde.. bu ikisi ahiretin MAHVEDİLMESİ anlamına gelir.. Bunu söylerken elbette kim kime - dum duma herkes sarmaş dolaş tatile gitsin demek değildir.Neticede ZİNA da en büyük HARAMLARDANDIR..lakin ZAMANIMIZDA son derece kolay bir şekilde bu ilişkiler kabullenebiliyor.Herkesin hesabı KENDİNE AİTTİR.Ama böyle ALENİ ve ÖZENDİRİCİ şekilde olmamalı bu işler.Bu HALTI yiyen ,bari KABAHATİNİ BİLİP, SAKLAMALI,REKLAMINI yapmamalı.Başkalarını işe katıp, vebaline girmemeli..Zira bu GAYRİ MEŞRU İŞLER -İnsanın tabiatı gereği-her daim VARDIR ve OLACAKTIR.İMTİHAN bu demek zaten.YOKSA TAMAMEN ORTADAN KALKAN bir konuda İMTİHAN olur mu? Hiç olmazsa TAKDİR ve ALKIŞ görmemeli..
    Cevapla
  • xmenbln 10 yıl önce Şikayet Et
    yaw yorumlari okudukca ne acaib insanlarimiz varmis diyorum .... KIZ -ERKEK arkadasmismis falan filan ... yahu sanki EVLI KARI KOCA arasinda olmayan birsyemi bu ? ... ZINA olayini bir kenara birakin .. ortada VAHSET OLAYI var .. bu insan yarin bununla evlenmis olsaydi .. sanki aaaa biz simdi evliyiz .. sana benzin DÖKMEK HARAM - mi diyecekti .. elma-ile armutu niye karistiriyorsunuz anlamadim gitti .. haaaa sunuda 100 % unutmayin .. etrafimda ben cooook onu bunu cekistiren - dedikodusunu yapan- aaaa terbiyesiz bunlar yahuuuu diyenlerin 10-15 sene sonra yemin billah .. ALLAHima kitabima yeminler olsun 70-80 % kendi coluk cocugu- veya ailesi veya cok yakin akrabasida ayni yolun yolcusu oldular ... DUA edin .. ALLAH ISLAH etzsin deyin .. ama aaaa terbiyesiz-ahlaksiz-puuuu size diyen kisilerin sonunuda görüyoruz .... zaten herkes .. bana-bize-cevremde olmaz bu isler diye diye bu hale geldik ... ORTADAKI VAHSETI konusmak gerekirken neyle ugrasiyoruz ... daha 2-3 gün önce KOCA VAHSETI olayini oldu.HELALINI öldürmek HELAL galiba ?
    Cevapla
  • Hikmet Güngör 10 yıl önce Şikayet Et
    Kusura bakmayın. Kusura bakmayın bir kız bir erkek tatile gidemez. Giderse de her şey olur. Ölüm de olur çocuk da olur. Zinaya lütfen sıcak bakmayalım.
    Cevapla
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    Erkek- kız, arkadaşmı olurmuş yaw, hemde tatile giderek ! barutla ateşi düşünün !. sonra bozuşacaklar kız gidecek başka biriyle birşey yokmuş gibi evlenecek ! erkekler bu kadar enayimi oldu Türkiyede yaw, Yolumuzu iyice sapıttık ! can dündarın lafları doğru ama aile için !
    Cevapla
  • Ufuk 10 yıl önce Şikayet Et
    Ölen Suçludur. Sağ kalana yani katile bir şey olmaz, bir kaç sene yatar, o kadar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini