Hastaneye grip diye gitti acı haberi geldi

Zonguldak'ta, soğuk algınlığı şikayetiyle kaldırıldığı hastanede lösemi tanısı konulan 15 yaşındaki Ceyda Demiro yaşamını yitirdi.

Hastaneye grip diye gitti acı haberi geldi
Hastaneye grip diye gitti acı haberi geldi
GİRİŞ 14.03.2014 19:05 GÜNCELLEME 14.03.2014 20:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fener Anadolu Lisesi 9'uncu sınıf öğrencisi Ceyda Demiro, 1 ay önce soğuk algınlığı rahatsızlığı ile ailesi tarafından Zonguldak Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalesinin ardından Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen Demiro'ya lösemi tanısı konuldu. 1 aydır hastanede tedavi gören ve 2 gün önce durumu ağırlaşarak yoğun bakıma alınan Demiro, dün akşam yaşam savaşını kaybetti.

Ceyda Demiro'nun cenaze namazı Dilaver Mahallesi'ndeki camide kılındı. Cenaze namazına Zonguldak Belediye Başkanı CHP'li Muharrem Akdemir de katıldı. Kızının ölümü ile büyük üzüntü yaşayan maden işçisi Murat Demiro, taziyeleri kabul etti. Cenazede Demiro'nun öğrenci arkadaşları da gözyaşlarını tutamadı.

Ceyda Demiro'nun cenazesi, ikindi namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları arasında toprağa verildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Ben kendim 10 yıl önce Şikayet Et
    Allah teala rahmet eylesin. Ailesine metanet dilerim.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!