Köpekten kaçarken uçuruma yuvarlandı

Kütahya'da köpekten kaçarken yaklaşık 20 metrelik sık baden ağaçlarının olduğu uçuruma yuvarlanan çocuğun bacağı kırıldı.

Köpekten kaçarken uçuruma yuvarlandı
Köpekten kaçarken uçuruma yuvarlandı
GİRİŞ 18.03.2014 20:41 GÜNCELLEME 18.03.2014 20:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay, tarihi burçların bulunduğu Hisar Kalesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstiklal Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Hamza Tayfar, Hisar Kalesi'nde arkadaşlarıyla gezdikten sonra evlerine dönmek istedi. Bu sırada bir köpeğin kendisini kovalaması üzerine Tayfar, sık baden ağaçlarının bulunduğu yaklaşık 20 metrelik uçuruma yuvarlandı. Bacağı kırılan Tayfar, telefonla annesini arayarak yardım istedi. Anne, oğlunu bulamayınca polisi aradı. Annenin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, itfaiye ekiplerinin de yardımıyla Hamza Tayfar'ı düştüğü yerden çıkardı.

Hamza Tayfar'ın dedesi Faruk Tayfar, "Torunum köpeklerden kaçarken çukura düşüp bacağını kırmış. Uzun süren aramalar sonucu torunuma kavuştum. Kurtarma ekiplerine teşekkür ederim" dedi.
Hamza Tayfar ambulanstaki ilk tedavisinin ardından Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • hasanzafergülten 10 yıl önce Şikayet Et
    KÖPEK SORUNU. Belediyeler ve yetkililer ,sokaklardaki başıboş köpekler ve ayrıca sahiplerince gezdirilip,sahiplerinin bile zapdetmekte zorlandığı azgın köpekler hakkında gerekeni yapmıyorlar. hele buunduğum semt İstanbul -Soğanlı /cumhuriyet mah. levent kırca parkı altındaki inşaat malzemesi satan yerlerde beslenen azgın köpekler tam bir tehlike arzediyor. inşaat malzemesi satan bu işyerlerinde beslenen azgın köpekler ,zincirlerinden kurtulup ara sıradışarı kaçtıkları ve gece yarısı sokağa salındıkları zaman ,civardaki kedi,güvercin gibi hayvanları parçalıyorlar,şimdiye kadar 15-20 sokak kedisi parçaladılar diyebilirim. ve bu köpekler bir çocuğa filanda saldırsalar ,kimbilir ne yapacaklar. yetkililer o zaman harekete geçecek herhalde,işten geçip,bir kurban verildikten sonra.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı