Şiddetten kaçtı, ölümden kaçamadı

Denizli'de, eşi Zeynep Baysal'ı öldürdükten sonra, göğsüne dayadığı av tüfeğini ateşleyerek intihar eden Hasan Baysal'ın, şiddet uyguladığı eşinin evi terk etmesi nedeniyle bu eylemi gerçekleştirdiği öne sürüldü.

Şiddetten kaçtı, ölümden kaçamadı
Şiddetten kaçtı, ölümden kaçamadı
GİRİŞ 11.04.2014 14:35 GÜNCELLEME 11.04.2014 14:35

Olay dün saat 18.30 sıralarında, Pelitlibağ Mahallesi Denizli- Antalya Karayolu üzerinde meydana geldi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne hizmet veren taşeron bir şirkette şoförlük yapan Hasan Baysal (44), çalıştığı mermer fabrikasının servisinden inen eşi Zeynep Baysal (40) ve kızı Emine Baysal'ı (20) durdurdu. 22 yıllık eşinin eve tekrar dönmesi için konuşmaya başlayan Hasan Baysal, olumsuz yanıt karşısında çılgına döndü. Kızının gözü önünde eşi Zeynep Baysal'ı sırtından av tüfeğiyle vuran Hasan Baysal, ardından namluyu kendi göğsüne dayayıp, tetiği çekerek intihar etti.

İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin kontrolünde Hasan Baysal'ın olay yerinde öldüğü belirlendi. Ağır yaralanan Zeynep Baysal ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne götürülmek istendi, ancak o da yolda yaşamını yitirdi. Olayın ardından şoke olan çiftin kızı Emine Baysal'a, götürüldüğü hastanede sakinleştirici verildi.

BARIŞMIŞ, ŞİDDET GÖRÜNCE YİNE TERK ETMİŞ

Kendisine şiddet uyguladığı için bir süre önce terk ettiği eşine boşanma davası açan Zeynep Baysal'ın, mahkemede barışıp evine döndüğü, kısa bir süre sonra yeniden aynı davranışlarını sürdürünce, 2 çocuğuyla birlikte Pelitlibağ Mahallesi'nde oturan ağabeyinin yanına taşındığı ortaya çıktı. Şiddetten kaçarken öldürülen Zeynep Baysal, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Morgu'nda yapılan otopsi sonrası, memleketi Serinhisar İlçesi'nin Kocapınar Mahallesi'nde öğlede kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Hasan Baysal'ın cenazesinin ise aynı mahallede ikindi vakti toprağa verileceği belirtildi.

'FACEBOOK'A YANSIYAN BUNALIM'

Çiftin kızı Emine Baysal, olaydan 2 gün önce sosyal paylaşım sitesi facebooktaki sayfasına şunları yazdı:

"Bir acı var ki o hiç geçmiyor. Analı babalı öksüzlük varmış. Yalnızlıktan öldüren bir öksüzlük. Bir de sırtına yüklenen yükler, suçlar, taşıyamıyorum, inanın çok yoruldum. 20 yaşındayken, 70'inde hissetmek acıtıyor. Anlamıyorum, anlatamıyorum, susuyorum ve ufacık gülümsüyorum, biliyorum, ağlarsam hiç geçmeyecek ama gülüyorum, yine geçmiyor. Ne yapayım bilmiyorum, tek hissettiğim nefret."

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı