İtfaiyecinin ölümden döndüğü an

İstanbul Beyoğlu'nda meydana gelen yangında itfaiyecinin yaralandığı o anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

GİRİŞ 14.04.2014 13:34 GÜNCELLEME 14.04.2014 13:42

Beyoğlu'nda belediyeye ait temizlik aracı seyir halindeyken bir anda yanmaya başladı. Kısa süre içinde alevler yanan araçtan önce park halindeki bir otomobile ardından da kaldırımdaki doğalgaz kutusuna sıçradı.Bir itfaiyeci yanan doğalgaz dağıtım kutusuna müdahale ederken patlama meydana geldi. İtfaiyecinin yaralandığı o anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay sabah saatlerinde Beyoğlu Kaptanpaşa Mahallesi Yumak Sokak'ta meydana geldi.

Beyoğlu Belediyesi'ne ait temizlik aracı sokak temizliği yaptığı sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle bir anda yanmaya başladı. Temizlik aracı kısa sürede alevler içinde kaldı. Araç sürücüsü ve çevredekiler yangın söndürme tüpleriyle müdahalede bulundu. Ancak, yangın söndürülemeyince itfaiyeden yardım istendi. Bu sırada hızla büyüyen yangın, önce park halindeki, Rüstem Sivritepe'ye ait otomobile ardından kaldırımda bulunan doğalgaz kutusuna sıçradı. Otomobil ile doğalgaz kutusu da alevler içinde kaldı.

PATLAMA ANI KAMERADA

Yangın ihbarından kısa süre sonra olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, yanan araçlarla doğalgaz kutusuna su sıkarak müdahalede bulundu. Bu sırada bir itfaiye eri yanan doğalgaz kutusunu söndürmek için yakın mesafeden müdahale etmeye başladı. Tam bu sırada doğalgaz dağıtım kutusu patladı. Güvenlik kamerasına da yansıyan görüntülerde, patlamanın şiddetiyle itfaiyeci sağına doğru fırlıyor, daha sonra ayağa kalkıp olay yerinden kaçıyor. Yaralanan itfaiyeci ambulansla hastaneye kaldırıldı.

İtfaiyenin yoğun çabası sonucu söndürülen yangında her iki araç kullanılamaz hale geldi. İGDAŞ görevlileri de olay yerine gelerek gerekli önlemleri aldı. Araçlar çekicilere yüklenerek olay yerinden kaldırıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı