Dolandırıcı kadın güldürdü

Adana'da bir iş yerinden 1 kilo tavuk alıp 100 lira verdiklerini iddia ederek 92 lira para üstü alan karı koca gözaltına alındı. Sağlık raporu için getirilen kadın zanlı, sanatçılığa soyunduğu için gözaltına alındığını söyledi.

Dolandırıcı kadın güldürdü
Dolandırıcı kadın güldürdü
GİRİŞ 16.04.2014 10:06 GÜNCELLEME 16.04.2014 10:06

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, karı koca olan Yıldız E. ile Kenan E. bir çocukla birlikte mahallede bulunan markete geldi. Marketten başka müşterilerde varken 8 lira değerinde 1 kilo tavuk aldılar. Daha sonra kalabalıktan faydalanan karı koca 100 lira verdiklerini ancak para üstünü almadıklarını söyledi. Market sahibi ise para almadığını bu nedenle para üstünü vermediğini söyledi. Bunun üzerine karı koca başka müşterilerde varken, "Bizim paramızın üstünü vermiyor" diye bağırmaya başlayınca market sahibi utanarak 92 lira para üstü verdi. Karı ve koca da çocuklarını alarak marketten uzaklaştı.

SANATÇILIĞA SOYUNDUM ONDAN ALDILAR

Market sahibi diğer müşterilerde gittikten sonra kasadaki parasını hesaplayınca karı ve kocanın para vermeden para üstü aldığını belirleyerek polise ihbarda bulundu. Bunun üzerine karı ve koca gözaltına alındı. Zanlılar emniyete getirilerek sorgulandı. Zanlılar sorgularında para verdiklerini market sahibinin yalan söylediğini belirtti. Zanlı karı koca daha sonra adliyeye sevk edildi Adliyeye gitmeden önce adli tıp biriminde sağlık kontrolünden geçirilen karı kocadan kadın basın mensuplarının neden gözaltına alındınız sorusuna, "Sanatçılığa soyundum ondan aldılar" diye yanıt verdi.

Karı koca daha sonra adliyeye götürüldü. Burada tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edilen karı koca Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında serbest bırakıldı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!