Ak Partili başkanın kuzeni vahşice öldürüldü!

Aydın Buharent'te, AK Parti İlçe Başkanı Raşit Yıldırım'ın teyzesinin oğlu korkunç bir şekilde öldürüldü.

Ak Partili başkanın kuzeni vahşice öldürüldü!
Ak Partili başkanın kuzeni vahşice öldürüldü!
GİRİŞ 06.07.2014 18:56 GÜNCELLEME 06.07.2014 18:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bugün saat 11.00 sıralarında, yüzmek için, ilçeye bağlı Savcılı Mahallesi'ndeki sulama kanalına giden çocuklar, bir erkek cesediyle karşılaştı. Çocukların olayı büyüklerine anlatması üzerine durum, Jandarmaya bildirildi. İhbar üzerine bölgeye gelen jandarmanın yaptığı incelemede, ölen kişinin Ak Parti Buharkent İlçe Başkanı Raşit Yıldırım'ın teyzesinin oğlu Mehmet Bellek olduğu belirlendi. Falçatayla boğazı kesilmiş, göğsü ve omuzlarından şişlenmiş halde bulunan Bellek'in cesedi, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Daha önce ilçede internet kafe işletmeciliği yapan Mehmet Bellek'in 2 ay kadar önce işyerini kapatarak, tarlasının içerisine sondaj yaptırıp, su pompası kurdurduğu ve çiftçilere sulama suyu satmaya başladığı kaydedildi. Bellek'in, İ.G. adlı çiftçinin tarlasını sulamak için bugün saat 04.00'te evinden çıktığı, ancak kendisiyle buluşmadığı belirtildi. Kendi yaptırdığı su pompası yakınında cesedi bulunan Bellek'in telefonunda ise İ.G.'den gelen 21 cevapsız aramanın bulunduğu ifade edildi. İ.G. ise olayın ardından ifadesine başvurulmak üzere İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

Mehmet Bellek'in boğazını kesip, göğüs ve omzundan şişleyen kişi ya da kişilerin kimliğinin belirlenip yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 1
  • mehtap dalgalı 9 yıl önce Şikayet Et
    misal bu katiller yakalanamazsa başka cinayetler işlemesi de muhtemel değilmidir?. belki de bu katiller daha önce başka insanlar da öldürdüler katillerin yakalanmadığı ve hakettikleri cezalarının verilmediği bir toplumda diğer insanlar ne kadar güvendeler acaba?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı