Muş’ta cinnet: 3’ü çocuk 4 ölü!

Önce kayınpederinin sonra üç çocuğunun canına kıydı

GİRİŞ 10.07.2014 17:31 GÜNCELLEME 10.07.2014 18:52
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Muş'ta cinnet getiren baba, 3 çocuğuyla cami imamı olan kayınpederini öldürdü. 
Edinilen bilgilere göre, şiddetli geçimsizlik yaşadıkları için babasının evine giden eşini sürekli tehdit ederek barışmasını isteyen M.Ö., bugün kayınpederinin evine gitti.

Tartışma üzerine cinnet getiren M.Ö., silahla kayınpeder Muhittin Karadağ ile çocukları Uneys, Muhammet Usama ve Muhammet Sadık Ö. ile komşu çocuğu Zelal Gezik'i ağır yaraladı. İlk önce mahallede bulunan sağlık ocağına kaldırılan yaralılar, daha sonra olay yerine çağrılan ambulanslarla Muş Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırıldılar. Yaralılardan Muhittin Karadağ ile torunları Uneys, Muhammet Usama ve Muhammet Sadık Ö. hayatlarını kaybederken, Zelal Gezik ise ameliyata alındı.

Olayın yaşandığı mahallenin muhtarı Şahin Çiftçi, zanlı ile eşinin aralarında anlaşmazlık olduğunu belirterek, şahsın sürekli eşini tehdit ettiğini vurguladı. Çiftçi, “Mahallemizin hocası Muhittin hocanın damadı bugün buraya gelip, evin önünde silah ve bıçakla saldırmış. Ben olayı görmedim. Ancak hocanın öğrencilerinin anlattığına göre önce hocaya sonra da çocuklarına ateş etmiş. İnşallah bu olay daha fazla büyümez” ifadelerini kullandı.

Görgü tanığı bir kadın ise, 4 el silah sesi duyduğunu belirterek, silah sesi duymasının ardından kapıya çıktığını ve elinde silah ve bıçak olan birini görüp polis-polis diye bağırdığını kaydetti.
Zanlının emniyette olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • esma 8 yıl önce Şikayet Et
    Eger bir insanın hayatında değilsen o insanin nasıl biri olduğunu bilemezsin bir evli olmadıkça bir halli olamazsın dua edin deyin ki allah insanın aklını başindan almasın ve kötü hastalıklar vermesin allah şifa versin inşallah çoçukların babasıda cennetliktir hiç kimse hor görmesin hörenin başına allahta getirir hepimiz de insanız nerde
    Cevapla
  • hüseyin 9 yıl önce Şikayet Et
    İMAN ZAAFİYETİ İMAN ZAAFİYETİ. Haberi okuyorum masum yavruların isimleri ne kadar güzel ne kadar benden,dede ise hem simi hemde vazifesi itibariyle takdir ve tebrik edilen bir din kardeşimiz.Damat olacak insanımız ise eşiyle bir ihtilaf yaşadığı belirtiliyor ve o hal onu maalesef insanlıktan çıkartacak,suçsuz sabileri ki kendi kanından,canından olanları dahi mübarek RAMAZAN da katledecek kadar gözü kör,kalbi katı,vicdanı yitirilmiş hale gelmiş.NEDEN,ELCEVAAAP İMAN ZAAFİYETİNDEN İMAAAN. Muhterem haber7 okurları mübarek RAMAZAN ayında müşriklerin dahi kıyam yapmadığı bir zamanda ancak İSRAİL gibi iblis soylularının yaptığı bu zalimliği ne savunulur,ne mazareti üretilebilir ve olabilir. Bir kişiyi na hak katleden tüm insanları katletmiş gibidir diye buyuran bir dinin mensuplarıyız.Bu haller bize yakışmıyor.
    Cevapla
  • Nuri DEMİR 9 yıl önce Şikayet Et
    Rapor mapor derken içerde yatmaz zaten. Adam elazığ da şizofreni tedavisi görüyormuş dolayısıyla yasalarımız sağolsun deli raporu ayağına içerde bile yatmadan aramızda dolaşacak...
    Cevapla
  • Ahmet İslam 9 yıl önce Şikayet Et
    bilmeden konuşmayın.... işin aslı haberdeki gibidir... başka yöne çekmeyin .. vuran dengesizin idam edilmesi lazım.. hocamıza da Allah rahmet eylesin... mükemmel bir insandı... torunları cennet meleği.... damadı cehennem odunu olacak inşallah..
    Cevapla
  • Murat Taner 9 yıl önce Şikayet Et
    senol kayıkçı, Allah kimsenin başına bela kadın vermesin.. Bunun doğuyla moğuyla alakası yok. Geçenlerde Manisa'da da, Muğla'da da cinnet haberleri vardı. Kadın hakları diye ortaya atılan safsatalar erkeğin hakkını gaspa giriyor. Kimse de başına gelmeyinceye kadar araştırmadığı için bilmiyor. Evlendikten sonra kadın da kendisine verilen gereksiz hakları da kullanmaya kalkınca bir çok erkek mağdur duruma düşüyor. Bu cinnet haberleri sadece bu mağdur olan erkeklerin 1000 de biri bile değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul ilçe başkanlığı seçimi anketi belli oldu: İşte İstanbul ortalaması...
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!