Tokat'ta minibüs devrildi: 2 ölü

Tokat'ta minibüsün yol kenarına devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 11 kişi ise yaralandı.

Tokat'ta minibüs devrildi: 2 ölü
Tokat'ta minibüs devrildi: 2 ölü
GİRİŞ 26.07.2014 18:57 GÜNCELLEME 26.07.2014 18:57

Tokat'ta İstanbul'da tatile gelenlerin bulunduğu minibüsün minibüsün yol kenarına devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü, 11 kişi ise yaralandı.

Kaza akşam saatlerinde, Tokat-Niksar Karayolu TOKİ köprüsünün yakınlarında meydana geldi. İstanbul'dan Tokat'ın Almus ilçesine bağlı Hubyar köyüne giden Selahattin Aslan yönetimindeki 34 HF 9152 plakalı minibüs, TOKİ köprüsünü geçtikten yaklaşık 200 metre sonra sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine şarampole uçtu. Ters dönen minibüsteki 54 yaşındaki Turan Sel ile kimliği tespit edilemeyen bir kişi yaşamını yitirdi. Minibüste bulunan sürücü Selahattin ile yakınları Hasan, Murat, Melis, Gülseren, Serkan, Celal Aslan, İbrahim, Kadir, Hatice ve Ayşe Sel yaralandı.

Yaralılara ilk müdahaleyi yoldan geçen sürücüler yaptı. Minibüsten çıkarılan yaralılar ambulanslarla Tokat Devlet Hastanesi ve Gaziosmanpaşa Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi. Her iki hastanede tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğunu öğrenildi. Minibüstekilerin bayram tatilini geçirmek üzere İstanbul'dan yola çıktıkları öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Maduro'dan İsrail destekçisi devlet başkanına: Yalaka...
Ali Koç'tan TFF için olay iddia: Son derece yadırgadık