Bonzai satıcısına inanılmaz dayak!

Sakarya’da, bonzai satıcısı olduğu ileri sürülen bir kişi kimliği belirsiz kişiler tarafından dövüldü.

Bonzai satıcısına inanılmaz dayak!
Bonzai satıcısına inanılmaz dayak!
GİRİŞ 01.08.2014 19:32 GÜNCELLEME 01.08.2014 21:56
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Son yıllarda ölümlerle gündeme gelen sentetik uyuşturucu Bonzai’ye karşı emniyet ve jandarmanın mücadelesi sürerken, Adapazarı’nda kimliği belirlenemeyen 3 genç bonzai satıcısı olduğunu iddia ettikleri bir gence dayak atarak sorgulayıp görüntülerini sosyal medyada paylaştılar. Yaklaşık 10 dakikalık görüntüleri sosyal paylaşım sitesi şiddet içerdiği için yayından kaldırdı. 

Sosyal paylaşım sitesine Adapazarı'nda çekildiği belirlenen yaklaşık 10 dakikalık görüntü yüklendi. Görüntüler, kimliği henüz belirlenemeyen gencin yerde 'Bu cebinde çıkan jamaikaları ne yapıyorsun' diye dövülmesiyle başlıyor. Yerde yatan kişiyi sorgulayarak küfür eden grup sentetik uyuşturucu Bonzai'yi nereden aldığını soruyorlar. Tokatlar atarak süren sorgu sırasında dayakcı sorgucu gençler bonzai satıcısının ayakkabılarını çıkartıp, 'Adapazarı'nda 4 çocuk hastaneye kaldırıldı' diyerek falakaya yatırıyorlar. Hastanede yatan çocukların anneleri kapıda ağlıyor diyen 3 kişi etkisiz hale getirdikleri Bonzai satıcısına uyguladıkları şiddeti daha da arttırıyor. Yaklaşık 10 dakika süren şiddet dolu görüntülerde sorgucu gençler, bonzai satıcısı olduğu öne sürülen genci zaman zaman yakmakla tehdit de ediyorlar. Görüntüler yerde yatan gencin yalvarmalarıyla sona eriyor. 

Sosyal medyaya 'Bonzai satmaya devam edin illaki sizle de denk geleceğiz bundan sonra analar ağlamayacak size söz emniyet mensupları (+18)' notuyla paylaşılan video, kısa sürede paylaşım rekoru kırdı. Ancak daha sonra sosyal paylaşım sitesi videoyu şiddet içerdiği için kaldırdı. 

YORUMLAR 3
  • GOKHAN EMKIN 9 yıl önce Şikayet Et
    AZ BILE YAPMISLAR. bu haber ınsallah satıcılara ders olur ve 10 defa dunurler satarken bu meletı ve dıger uyusturucu maddelerını.
    Cevapla
  • Tkyrkyyldz 9 yıl önce Şikayet Et
    ..en az 70 milyon . bu haberi okuduktan sonra demistirki ; Birde benim icin vursaydın .. Demekki bu yaratiklara , Allaha sıgınıp Türkiye icin vurmuş Mehmedler .. Elleri dert ,yurekleri tasa gormesin ..Türkıye ıçın vuranların çogalmasını dılegıyle..
    Cevapla
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    EDEN BULUR. Sen miletin çocuğuna zehir satarmısın,ne yapsalar azdır. bütün memleketin insanları böyle duyarlı olsa BONZAİ VE UYUŞTURUCU diye bir sorun kalmaz Türkiyede.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?