Niğde 2 kişi boğularak öldü

Niğde'de havuza düşen 56 yaşındaki Veli Tuncar ile serinlemek için gölete giren 16 yaşındaki Oğuzhan Doğruer boğularak öldü.

Niğde 2 kişi boğularak öldü
Niğde 2 kişi boğularak öldü
GİRİŞ 03.08.2014 15:58 GÜNCELLEME 03.08.2014 15:58

Niğde'de 2 Ağustos cumartesi günü meydana gelen 2 olayda 2 kişi boğularak öldü. İlk olay, öğle saatlerinde Niğde'ye bağlı Hacıbeyli Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre bahçesindeki ağaçları sulamak isteyen Veli Tuncar, 2.5 metre derinliğindeki havuzdan su çekmek istediği sırada dengesini yitirince suya düştü. Tuncar, boğularak ölürken, cesedi yakınları tarafından bulundu. Tuncar'ın 56'ncı doğum gününde öldüğü belirtildi.

GİRDİĞİ GÖLETTEN ÇIKAMADI

Diğer boğulma olayı saat 18.00 sıralarında Niğde'ye bağlı Değirmenli Beldesi'nde meydana geldi. Oğuzhan Doğruer, serinlemek için 16 yaşındaki kuzeni Eyüp Doğruer ile beldedeki yaklaşık 15 metre derinliğindeki Gümüşler Göleti'ne girdi. Kısa bir süre sonra Oğuzhan gözden kaybolunca kuzeni Eyüp göletten çıkarak çevredekilerden yardım istedi. Aramadan sonuç çıkmayınca jandarmaya haber verilirken, Adana'dan Sualtı Arama Polisi çağrıldı. Olayı duyan yakınları da göletin çevresinde arama kurtarma çalışmalarını göz yaşları içinde izledi. Dalgıç polislerin, suyun dibindeki araması sonunda Oğuzhan Doğruer'in cesedine ulaştı. Doğruer'in cesedi Niğde Devlet Hastanesi Morgu'na götürüldü.

Değirmenli Belde Belediye Başkanı Yıldıray Tok, göletin bekçiler tarafından sık sık kontrol edildiğini belirterek, şöyle dedi:

"Saat 18.00'de çocuk serinlemek için gölete girmiş. 3-4 metre ilerledikten sonra kaybolmuş. 'Gölete girmek ve avlanmak yasaktır' yazan uyarı levhamız var. Bekçilerimizin göleti her gün kontrol ediyorlar, çocukları göletten uzaklaştırıyorlar ama yine de söz dinletemiyoruz."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dili boğazına kaçan müşterisini böyle kurtardı...
İstanbul'da Metro Hattındaki arıza 33 saattir giderilemedi