Yemek yiyen telefoncuyu böyle soydu

Adana’da, dükkan sahibi yemek yediği sırada girdiği işyerinden cep telefonu çalan bir şahıs yakalandı.

GİRİŞ 17.08.2014 13:13 GÜNCELLEME 17.08.2014 13:15

Olay, merkez Yüreğir ilçesinin Kiremithane mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Serkan Kılıç’a (18) ait cep telefonu dükkanının önüne gelen zanlı Furkan P. (20) dükkanın önünde bir süre oyalandı. İşyeri sahibi yemek için arka tarafa geçtiği sırada dükkanın önüne tekrar gelen zanlı, bir süre sigara içiyormuş numarası yaptıktan sonra içeri girip tezgahtaki cep telefonunu alıp uzaklaştı.

Hırsızlık anı işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. İşyeri sahibi, yemeği yedikten sonra tezgaha geldiğinde bir telefonun eksik olduğunu fark ederek durumu polise bildirdi. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri dükkana gelip araştırma yaptı.

İzlenen güvenlik kamerasından hırsızın Furkan P. olduğu belirlendi. Polis, Furkan P.’yi evine yaptığı baskında yakaladı. Furkan’ın, ifadesinde suçlamayı kabul ederek, "Parklarda yatıyorum, paraya ihtiyacım vardı. Telefonu çalıp sattım" dediği öğrenildi. Furkan P, daha sonra adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Vatandaşa önemli altın uyarısı: 'Kuyumcular bile satıyor'
Ölüme neden olan ihmaller zincirine CHP'den pişkin destek!