Evde bırakılan 3 çocuk polisi alarma geçirdi

Babaları tarafından evde yalnız bırakılan 3 çocuğun ağlayıp, apartmandan dışarı çıkmak istemesi üzerine, polis harekete geçti.

Evde bırakılan 3 çocuk polisi alarma geçirdi
Evde bırakılan 3 çocuk polisi alarma geçirdi
GİRİŞ 27.08.2014 12:09 GÜNCELLEME 27.08.2014 17:12
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay, saat 00.15’de merkez bir apartmanın bodrum katında meydana geldi. 26 yaşındaki İ. A, çocukları 4 yaşındaki E., 3.5 yaşındaki E. ve 11 aylık H.’yi evde yalnız bırakarak dışarı çıktı. Bir süre sonra karınları acıkan ve evlerinden çıkan çocuklar, apartman kapısı açamadıkları için dışarı çıkamadı ve ağlayama başladı.

Durumu fark eden komşuları ise polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, komşuların çocukların anne ve babasını tanımaması üzerine araştırma başladı. Polis, çocuklarla yakından ilgilenip çorap ve ayakkabılarını giydirdi. 4 yaşındaki E., basın mensuplarının annen nerede? sorusuna, "Annem işte. Gelecek. Biz 3 saattir evde yalnızız" dedi. Küçük E.’nin kameralara ’Beni çekin’ diyerek poz vermesi ise gülüşmelere neden oldu.

Polis aileye ulaşmaya çalıştığı sırada baba İ. A, elinde 2 paket cipsle çıkageldi. Çocuklarını evde yalnız bırakıp gittiğini ifade eden baba , "Yiyecek bir şey alıp gelecektim. Anneleri ablasına gitti" dedi. 3 çocuk babasına teslim edildi.

YORUMLAR 1
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    BAKAMIYORSAN YAPMA. Üç çocuk deniyor ama,işte vatandaşın hali... o çocuklar evde yangın çıkarıp,hem kendilerini,hem apartmanı yakabilir,pencereyi açıp,pencereden düşebilir,elektrik prizleriyle oynayıp cerayana neyin de kapılabilirlerdi.OLMUYOR MU
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor