Çorum'da silahlı kavga: 1 ölü

Çorum'da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada ağır yaralanan kişi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

GİRİŞ 02.09.2014 20:35 GÜNCELLEME 02.09.2014 22:17

Kent merkezine 2 kilometre uzaklıktaki Çomar Barajı civarında silahlı kavga olduğu ihbarı alan polis ekipleri, kısa sürede olay yerine ulaştı.

Olay yerinde tüfek ve tabancaya ait çok sayıda boş fişek bulan ekipler, yaptığı araştırmada, olayda yaralanan bir kişinin, arkadaşları tarafından otomobille yakındaki bir özel hastaneye götürüldüğünü, hayati tehlikesi bulunan yaralının buradaki müdahalesinin ardından ambulansla Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiğini belirledi.

Adının Mehmet Avcı (25) olduğu öğrenilen yaralı, müdahaleye rağmen kurtarılmadı. Avcı'nın cenazesinin, otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildiği bildirildi.

Avcı'yı hastaneye getiren iki kişiyi gözaltına alan polis, olaya karıştıkları iddia edilen üç kişiyi daha yakaladı. Şahısların kullandıkları otomobillerde yapılan aramada bir pompalı tüfek, 2 tabanca ele geçirildi.

Alacak meselesinden çıktığı iddia edilen kavgada, tarafların tabanca ve pompalı tüfekle birbirlerine ateş açtıkları öğrenildi. Soruşturma sürdürülüyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'