Halı sahada korkunç facia!

Kütahya'da 17 yaşındaki Ahmet Özçadır, halı saha maçında attığı golün sevincini yaşarken üzerine kale direği devrildi.

Halı sahada korkunç facia!
Halı sahada korkunç facia!
GİRİŞ 05.09.2014 02:03 GÜNCELLEME 05.09.2014 02:03
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay akşam saatlerinde Maltepe Mahallesi Maltepe Parkı içerisindeki halı sahada meydana geldi. İddialara göre Kütahya İmam Hatip Lisesi 3’üncü sınıf öğrencisi Ahmet Özçadır, halı sahadaki futbol maçında gol attıktan sonra elleriyle kale direğine tutunarak sevinçte bulunmak istedi. Özçadır’ın tuttuğu kale direği aniden devrildi. Ahmet Özçadır devrilen kale direğiyle birlikte yere düştü ve kale direğinin başına çarpmasıyla ağır yaralandı. Özçadır, arkadaşlarının çağırdığı 112 ambulansıyla kaldırıldığı Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

Kütahya Emniyet Müdürlüğü yetkilileri Ahmet Özçadır’ın ölümüyle ilgili olarak başlatılan soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

YORUMLAR 2
  • murat yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    Üçüncü dünya ülkesi mantığıyla yetişmiş amir ve memurlar,. Aslında hiç de becerisi ve teknik bilgisi olmayan ancak kendisini süper zanneden ustalar? yüzünden ve çoğumuzun da cahil oluşu, bunlar başımıza geliyor. İnş-Allah yeni Türkiye'de insan kalitesi artarak bunlardan kurtuluruz fakat biraz zaman alacak. (Tanker-üst geçit, Kırmızı ışıkta geçme, Yayaya yol vermeme, yol verildiğinde yayanın karşıya çok yavaş (sallana sallana) geçmesi, gereksiz yere korna çalmak, Kale direği birinin başına düşer mi diye düşünememek. vs...)
    Cevapla
  • mehmet akif 9 yıl önce Şikayet Et
    HEP İHMALLER ÜLKESİNDE YAŞIYORUZ ....ÜRÜCÜLER . üst geçitleri çökerten tse siz kontrolsüz sorucüler hepsi bizde .... tek yol sıkı denetim ve sorumluları masa başında oturtmayıp kontrollar yaptırmaktır......! ilgili bakanlıklar radikal önlemler almak durumundalar ....ve bu kazalardan sorumludurlar ...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?