Epilepsi hastası genç 24 gündür kayıp

Kastamonu'da babasıyla tartıştıktan sonra evi terk eden epilepsi hastası gençten, 24 gündür haber alınamıyor.

Epilepsi hastası genç 24 gündür kayıp
Epilepsi hastası genç 24 gündür kayıp
GİRİŞ 08.09.2014 14:40 GÜNCELLEME 08.09.2014 14:40

Kastamonu'nun İhsangazi ilçesinde Örencik köyünde ikamet eden 28 yaşındaki epilepsi hastası Erol Karaşoğlu, 17 Ağustos Pazar günü öğle saatlerinde babasıyla tartıştıktan sonra evi terk etti. Bugünden itibaren bir daha haber alınamayan epilepsi hastası Erol Karaşoğlu, 24 gündür arama kurtarma ekipleri tarafından her yerde aranıyor.

Erol Karaşoğlu'nun Kastamonu İl Jandarma Komutanlığına bağlı İhsangazi İlçe Jandarma Komutanlığı ve Kastamonu İl Afet ve Acil Yardım Müdürlüğü (AFAD) ekipleri tarafından aranmasına devam ediliyor. Örencik köyü ve çevresinde arama çalışmalarının sürdürüldüğü arama kurtarmada aüm aramalara rağmen Erol Karaşoğlu'na ulaşamayan ekipler, iz takip köpekleri ile havadan helikopterle destek istedi. Köylülerinde arama çalışmasına katıldığı Örencik köyünde epilepsi hastası gençten 24 gündür haber alınamıyor. Helikopter ve iz takip köpekleriyle de aranan epilepsi hastası genç, henüz bulunamadı. Ayrıca ekipler, kayıp gencin izine de rastlayamadı.

Oğlu Erol Karaşoğlu'nun yüzde 70 engelli raporunun bulunduğunu belirten Baba Ahmet Karaşoğlu (45), 'Epilepsi hastası, devamlı ilaç kullanıyordu. 17 Aralık Pazar günü öğle saatlerinde yemekte birdenbire sinirlendi. Ayağa kalkıp boğazıma sarıldı. Bende yukarı kalktığımızda burnuma vurdu. Bende geriye doğru itekledim. Oda sinirlendi. Daha sonra abisi ikna etti. Ben, abisi ile tarlaya gittim, o da annesi ise hayvanları otlatmaya gitti. Hayvan güderken sigaramı evde unuttum diye eve geliyor ve evden ilaçlarını alıp gidiyor. Hiçbir yerde yok. Arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. AFAD, Jandarma ve köylülerin yardımıyla arama çalışmalarımız sürüyor. Ama henüz netice alamadık' dedi.

Baba Karaşoğlu, 24 gündür oğlunun kayıp olduğunu ve hayatından endişe ettiğini ifade ederek, biran önce bulunabilmesi için yetkililerden yardım istedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam