Sahte savcıya 21 bin TL kaptırdı!

BOLU'da, telefonda kendisini 'savcı' olarak tanıtan kişiye inanan yaşlı kadın, 21 bin TL'sini bankadan çekerek çöp kutusunun yanına bıraktı.

Sahte savcıya 21 bin TL kaptırdı!
Sahte savcıya 21 bin TL kaptırdı!
GİRİŞ 15.09.2014 18:41 GÜNCELLEME 15.09.2014 18:41

Yaşlı kadının parayı çöp kutusunun yanına bırakması ve bir kişinin birkaç dakika sonra gelerek parayı alması güvenlik kamerasına takıldı.

Bugün saat 12.00 sıralarında M.E. adlı kadını telefonla arayarak kendini 'Cumhuriyet savcısı' olarak tanıtan kişi, banka hesaplarının terör örgütü tarafından ele geçirilmek istendiğini söyledi. Sahte savcının yalanlarına inanan yaşlı kadın, bankaya giderek hesabındaki parayı çekti. M.E., 21 bin TL parayı telefon dolandırıcısının isteği doğrultusunda Karaçayır Mahallesi PTT Caddesi üzerindeki çöp kutusunun yanına bıraktı. Güvenlik kamerası kayıtlarına yaşlı kadının içerisinde para bulunan poşeti çöp kutusunun yanına bırakmasından birkaç dakika sonra gelen bir kişinin parayı alarak bölgeden ayrılması takıldı.

Aradan 4 saat geçtikten sonra dolandırıldığının farkına varan M.E. polisi arayarak ihbarda bulundu. M.E.'nin parayı bıraktığı yere gelen polisler çöp kutularında ve çevresinde para aradı. Polis ekipleri çöp kutularının çevresindeki araçlarda bulunan kişilerin kimliklerini kontrol etti. Polislerin yaptığı aramalara rağmen para bulunamazken, güvenlik kamerası kayıtları tespit edildi. Kayıtlar incelemeye alınırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkent'te kazanan çıkmadı! İlk finalist Dolmabahçe'de belli olacak
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!