Sel onlarca aracı sürükledi

Eskişehir'de sağanak yağmur, Organize Sanayi Bölgesi'ni su altında bıraktı, onlarla aracı sürükledi.

GİRİŞ 17.09.2014 21:33 GÜNCELLEME 17.09.2014 22:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Eskişehir'de sağanak yağmur, Organize Sanayi Bölgesi'ni su altında bıraktı. Sel suyunun girdiği fabrikada mahsur kalan 2 işçi iş makineleriyle kurtarılırken, onlarca araç sel suyunda süreklendi.

Eskişehir'de öğleden sonra başlayan ve zaman zaman sağanak halinde yağan yağmur, Organize Sanayi Bölgesi'ni olumsuz etkiledi. Bir cam fabrikası sel suyuyla doldu. Depoda sel suları nedeniyle mahsur kalan 2 işçi işçi iş makinelerinin yardımıyla kurtarıldı.
Organize Sanayi Bölgesi'ndeki cadde ve fabrika bahçelerinde bulunan çok sayıda araç sel sularında metrelerce sürüklendi ve üst üste çıktı. Fabrika işçileri suyun sürüklediği onlarca aracı cep telefonlarıyla görüntüledi. Sel nedeniyle Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'ne itfaiye, 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye görevlileri fabrikalarda suyu tahliye çalışması yaptı.



Yetkililer ölen ya da yaralanın olmadığı su baskınlarından sonra başlatılan tahliye çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.

BİGA'DA SEL FELAKETİ

Çanakkale’nin biga ilçesine bağlı Yolindi köyünü sel vurdu.

Biga’da etkili olan şiddetli yağış sebebiyle Yolindi köyünde dere taştı. Dere yatağında bulunan bazı evleri su bastı. 2 Otomobil ve 1 traktör sele kapılarak zarar gördü. Köyde incelemelerde bulunan Kaymakam Fatih Genel, “Gece başlayan yağmur şiddetini artırınca sel felaketi oldu. Sevindiğimiz nokta can kaybı olmamasıdır. Ekiplerimiz anında müdahale etti. Ayrıca Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı görevlileri, vatandaşlarımızın hasarlarını tespit etmek için çalışmalara başladı. Vatandaşlarımızın yaralarını en kısa zamanda sarmaya başlayacağız. Hepimize geçmiş olsun” dedi

YORUMLAR 1
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah emrinde galiptir !. Fakat insanların çoğu bunu bilmezler !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti