İzmir'de ortaokul öğrencisi intihar etti

İzmir’de bu eğitim yılında ortaokula başlayan 10 yaşındaki İsa Bilir, kendisini gardrobun askı bölümüne iple asarak canına kıydı.

İzmir'de ortaokul öğrencisi intihar etti
İzmir'de ortaokul öğrencisi intihar etti
GİRİŞ 18.09.2014 14:33 GÜNCELLEME 18.09.2014 14:33
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Küçük çocuğun cesedini işten dönen annesi buldu. İsa’nın sır intiharı ailesini şoke etti. İsa’nın okulunda birisiyle mi tartıştığı, yoksa okulunu sevmediği için mi intihar ettiği ihtimallerinin araştırıldığı öğrenildi.

Dün saat 20.30’da 679/18 sokaktaki evde meydana gelen olayda, özel güvenlik görevlisi Ümran Bilir ile evli olan tekstil işçisi anne Münibe Bilir, işten eve döndü. Ancak okuldan dönen oğlunun evde olmadığını fark edince aramaya başlayan Münibe Bilir, gardrop içerisine baktığında İsa’yı, ipe asılı durumda buldu. Hemen ipi kesen annenin feryatlarına koşan apartman sakinleri, İsa Bilir’i araçlarıyla Özel Buca Tıp Hastanesi’ne kaldırdı. Ancak acil servisteki kontrollerde hayatını kaybettiği belirlenen İsa Bilir, çabalara rağmen de yaşama döndürülemedi.

ANNE BABA İŞTEYDİ

Olay sonrasında evde inceleme yapan polis, özel güvenlik görevlisi olan baba Ümran Bilir ile annenin işte olduğu saatte, eve gelen İsa Bilir’in, kalın bir iple gardrop içindeki demire kendisini astığını belirledi. İsa Bilir’in cesedi, Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsinin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Salihli’ye götürüldü. Çocuklarının, herhangi bir sorunu olmadığını belirten anne ve baba sinir krizi geçirdi. İntiharıyla yakınlarını şoke eden İsa Bilir’in, neden yaşamına son verdiğiyle ilgili de araştırma başlatıldı. İsmail Şekip Uyal İlkokulunu bitirip, Mevlüt Özer Aysun Özer Ortaokula yeni başlayan İsa Bilir’in, okulunu mu sevmediği, yoksa birisiyle mi tartıştığı ihtimalleri de polisce değerlendirilmeye alındı. Bunun yanısıra izlediği bir filmden ya da oyundan etkilenip etkilenmediği üzerinde de durulduğu öğrenildi.

YORUMLAR 4
  • abece otuzdört 9 yıl önce Şikayet Et
    10 yaş. Çok şüpheli bir durum 10 yaşındaki bir çocuk intiharı akıl edip neden uygular? Allah affetsin
    Cevapla
  • İsmail Aga 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah Mekanını Cennet etsin.Yaşının küçük olmasından ötürü böyle bir günahı affeder Rabbim.. Çocuklarımızı bu internet,Oyun ve TV deki şiddetlerden koruyalım.Birçok gencimiz intiharı düşünüyor yada ufacık sebeplerden başkalarını öldürecek kadar öfkeli geziyor piyasada.Son 20 yılda teknolojinin gelişimi kadar yozlaştı insanlık.
    Cevapla
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    İNTİHAR NEDENİ. Çocuk daha okula yeni başlamış,daha okullarda pek dersede geçilip not verilmiş olamaz.bu yüzden okulu sevmeden kaynaklandığını sanmıyorum. çocuğun facebook una bende baktım,arkadaşlarıylada arası iyi görünüyor. ben ölüm nedeninin adli tıp sonucu çıkacağını sanıyorum,tabi her türlü muayene yapılırsa. çocuğun birinin cinsel tacizine maruz kalma ihtimalide var. çocuğun bütün arkadaşları sıkı sorguya alınmalı,çocuğun yaşça büyük kişilerle ilişkisi ve arkadaşlığı varmı araştırılmalı,hatta çevredeki güvenlik kameraları kontrol edilip,çocuğun kimlerle olduğu araştırılmalı. birşey çıkabilir.
    Cevapla
  • arzuhal61 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin . facebook sayfasına bakın hayat dolu bir yavrucakmış..... çok üzücü bir haber Allah affetsin o masumu . facebook sayfasına baktım belki bir itirafını bulabilirim diye ama yok herhalde . fakat dedektifler belki bir şeyler anlıyabilir onun sayfasından..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış