Manavgat'ta kaçak sigara operasyonu

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde düzenlenen operasyonlarda çok sayıda kaçak sigara yakalandı.

Manavgat'ta kaçak sigara operasyonu
Manavgat'ta kaçak sigara operasyonu
GİRİŞ 23.09.2014 18:27 GÜNCELLEME 23.09.2014 18:27

ANTALYA'nın Manavgat İlçesi ile Side Mahallesi'nde düzenlenen operasyonlarda kaçak sigara, tütün, sigara filtresi, sigara kağıdı ve sigara sarma makinesi ele geçirildi.

Side Jandarma Karakol Komutanlığı ve Antalya İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından Manavgat ve Side’de 4 ayrı noktaya eş zamanlı baskın düzenlendi. Diyarbakır’dan gelen 1 otobüsün bagajında portakal ve maydonoz kolileri içerisine gizlenmiş kaçak sigara, bazı ev ve işyerlerine yapılan baskınlarda da kaçak sigaranın yanı sıra tütün ve sigara hazırlamak için kullanılan malzemeler ele geçirildi.

Operasyonlar sonunda, gümrük kaçağı olduğu belirlenen 33 karton sigara, 20 kilogram tütün, 95 kutu 50’şer paketlik kutularda sigara filtresi, 100 adetlik poşetlerde 11 paket kesik sigara filtresi, 42 adet tütün sarma makinesi, 97 adet 200’erli karton sigara filtresi ve 128 paket tütün sarma kağıdı ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan T.A, Z.Y, Y.A. ve H.E.'nin jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye çıkarılacağı belirtildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı