Bonzai değil kolonya bu hale getirdi

Ankara’dan Adana’ya iş aramaya gelen ancak bulamayan genç, kolonya içince kendinden geçti.

Bonzai değil kolonya bu hale getirdi
Bonzai değil kolonya bu hale getirdi
GİRİŞ 14.10.2014 10:59 GÜNCELLEME 14.10.2014 12:50
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesi Kurtuluş Mahallesi’nde meydana geldi.

İddiaya göre, meze ustası Ümit Erdoğan (39) bir süredir işsiz olduğu için iş aramaya gittiği Ankara’dan daha sonra trenle Adana’ya geldi. Ancak Adana’da da iş bulamayan ve parası bittiği için aç kalan Erdoğan, kolonya içmeye başladı. Bir süre sonra içtiği kolonyadan dolayı bonzai içenler gibi kendinden geçen şahıs, ayağa kalkıp gitmek isterken olduğu yere yığıldı. Bunun üzerine garda bulunan vatandaşlar polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Erdoğan’a ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Erdoğan’ı ayağa kaldırıp götürmeyi deneyen sağlık ekipleri, Erdoğan kendinden geçince onu sedye ile ambulansa kadar götürdü. Erdoğan kendine geldiğinde işsiz olduğunu, iş aradığını ve 2 gündür aç olduğunu, kolonya içtiğini söyledi. Ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülen Erdoğan tedavi altına alındı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    KOLANYA İÇTİĞİNE GÖRE. Adamın neden iş bulamadığı belli,demek içkici ve ayyaşın teki imiş. açım diyor,ama kolanya almaya para buluyor,dilenip milletten para istiyordur muhakkak,aç olduğunada inanmıyorum,dilencilikten kazandığı parayıda kolanyaya veriyormuş,ekmek alıp karnını doyursa ya.
    Cevapla
  • burak şişman 9 yıl önce Şikayet Et
    !!??!!. kolonyayı ikram etmişler desek içecek kadar vermezler...nedir işin aslı allah bilir artık...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi