Tarsus'ta silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

Alkol aldıkları iddia edilen iki kişinin üzerine içinde 3 kişinin bulunduğu bir otomobilden tabanca ve av tüfeği ile ateş açıldı

Tarsus'ta silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı
Tarsus'ta silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı
GİRİŞ 18.10.2014 05:04 GÜNCELLEME 18.10.2014 04:57

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde, sokakta alkol aldıkları iddia edilen iki kişinin üzerine içinde 3 kişinin bulunduğu bir otomobilden tabanca ve av tüfeği ile ateş açıldı. Açılan ateş sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Olay yerinden kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Olay, gece yarısı Akşemsettin Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 31 yaşındaki Ahmet Keller ile 24 yaşındaki Ramazan Eriş, Yüzbaşı Yaşar Caddesi üzerinde bulunan Kırklar Stadyumu'nun yan kısmında alkol alırken yanlarına içinde 3 kişinin bulunduğu bir otomobil yanaştı. Otomobilin içindeki kimliği belirsiz kişiler, tabanca ve av tüfeği ile gençlerin üzerine ateş açtı. Açılan ateş sonucu Ahmet Keller olay yerinde yaşamını yitirdi, Ramazan Eriş ise vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla yaralandı. Saldırganlar, geldikleri otomobille olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ekibi ve ambulans sevk edildi. Eriş, ambulans ile Tarsus Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Ahmet Keller'in cenazesi ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından Tarsus Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis, kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
Bakan Tekin: Öğretmen atama rakamında uzlaştık