Köpek saldırısına uğrayan adam vefat etti

Silivri'de bir fabrikada çalışan 24 yaşındaki Samet Çelik isimli genç, 5 Alman kurdunun saldırısı sonrası hayatını kaybetti.

Köpek saldırısına uğrayan adam vefat etti
Köpek saldırısına uğrayan adam vefat etti
GİRİŞ 28.10.2014 10:04 GÜNCELLEME 28.10.2014 10:04

İstanbul Silivri’de yaşayan Samet Çelik (24), 2 ay önce Çatalca Kaleiçi Mahallesi’ndeki bir fabrikada güvenlik görevlisi olarak işe başladı.

5 ALMAN KURDUNUN SALDIRISINA UĞRADI

Önceki gece nöbete giden Çelik, saat 05.00 sıralarında fabrika bahçesinde devriyeye çıktı. Ancak bu sırada her gece saat 24.00’ten itibaren salıverilen fabrikaya ait Alman kurdu cinsi 5 köpek Çelik’e saldırdı. Çelik, diğer güvenlik görevlisi arkadaşından yardım istemeye çalıştı. Ancak arkadaşı sadece köpek seslerini duyup Çelik’in şaka yaptığını zannetti.

KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

5 köpeğin saldırdığı Çelik, ağır yaralı halde sürünerek güvenlik kulübesine ulaştı. Arkadaşı tarafından Haseki eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan Çelik, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. 1 yıllık evli olan Çelik’in cenazesi Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere Silivri’ye götürüldü. Çelik’in ailesinin avukatı, olayda sorumluluğu bulunanlardan şikâyetçi olacaklarını söyledi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ali Koç'tan TFF için olay iddia: Son derece yadırgadık
Erdoğan'dan İran açıklaması: Kınanması gereken İran değil! Emeklilere de seslendi!