Cinayet mi intihar mı?

İstanbul Büyükçekmece’de bir binanın teras katından düşen şahıs, geceyi düştüğü tentenin üzerinde ağır yaralı vaziyette geçirdi.

Cinayet mi intihar mı?
Cinayet mi intihar mı?
GİRİŞ 09.11.2014 20:22 GÜNCELLEME 09.11.2014 20:22

Ev sahibi, evine misafir ettiği arkadaşının öldüğünü ise ertesi gün gözaltına alınınca öğrendi. Polis, şüpheli ölümün cinayet mi yoksa yüksekten düşme sonucu mu olduğunu araştırıyor.

Olay, Kamiloba Mahallesi Dilek Sokak 2 Numara üzerinde 3 gün önce meydana geldi. İddiaya göre, Murat Sitesindeki bir binanın 5’inci katında oturan 50 yaşlarındaki İsmail A., soyadı henüz öğrenilemeyen Hamdi adlı bir arkadaşını evinde ağırladı. Birlikte içki içip sohbet etmeye başlayan ikili iddiaya göre uyuşturucu madde de kullandı. Uzun süren sohbetin ardından evin teras katına çıkan Hamdi isimli şahıs, henüz bilinmeyen bir nedenle balkondan aşağı düştü. Önce binanın zemin katındaki demir korkuluklarına ardından yan binanın tentesi üzerine yığılan şahıs ağır yaralandı. Olay sırasında duydukları sese irkilen bina sakinleri ise yukarı kattan eşya düştüğünü sandıkları için konuyu önemsemedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Irak'ta peş peşe patlamalar! Askeri üsse hava saldırısı düzenlendi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü