Kütahya'da akıl almaz olay!

Kütahya'da seyir halindeki kamyonetten düşen demir parçasının saplandığı otomobildeki sürücü hayatını kaybetti eşi ve iki çocuğu yaralandı.

Kütahya'da akıl almaz olay!
Kütahya'da akıl almaz olay!
GİRİŞ 12.12.2014 21:45 GÜNCELLEME 12.12.2014 21:45
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, sürücüsünün kimliği ve plakası henüz belirlenemeyen kamyonetten düşen demir tente parçası, Gaybiefendi Mahallesi Musalla Caddesi'nde bu aracın arkasında seyreden 25 yaşındaki Yusuf Şenol Ay'ın kullandığı 43 AP 864 plakalı otomobilin ön camına saplandı. Bunun üzerine savrulan otomobil, yolun kenarındaki elektrik direğine çarparak durabildi.

Kazada, sürücü Ay, olay yerinde hayatını kaybetti. Araçta bulunan sürücünün eşi Sema (24), çocukları Emine (4) ve Salih Ay (2) ise yaralandı.

Sürücünün cesedi, Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna gönderildi.

Yaralılar, aynı hastanede tedavi altına alındı.

Polis, kazaya karışan kamyonetin sürücüsünün bulunması için çalışma başlattı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Sezai 9 yıl önce Şikayet Et
    Yollarda giden o kadar abuk subuk arabalar ve üzerinde heran düşebilecek bir sürü şey var, polisi ara boşver modunda, bir kere çevreyoluna düşmüş bir çuvalı son anda gördüm, tabiki durmam imkansızdı, polisi aradım, anlattım tamam dedi bakalım, aradan biraz geçti başka bir polis beni aradı soru aynen şu çuval nerdeydi, yani özellikle akşamları 155'e çıkanlar en çöm polisler oluyor, bir şeyi beş kere tekrar ediyorum anlamıyor sonra başka polis arıyor.
    Cevapla
  • Tevekkül ve tedbir 9 yıl önce Şikayet Et
    Devlet büyük bir seferberlik başlatmalı ve cuma hutbelerinde, okullarda, kahvehanelerde, kadınların altın günlerinde, her yerde ve herkese, hepimize, İslam'n tevekkül anlayışı anlatılmalı. Diyanet kamu spotları hazırlamalı. Hadis-i Şerif'te "Önce deveni bağla, sonra tevekkül et." buyruluyor. Oysa bizde tedbir falan yok. Hepimiz kendi yaşantımıza bakalım, göz göre göre gelen tehlikeleri görmezden gelmeye o kadar alışmışız ki. Tedbir almamızı tavsiye edene hanım evladı muamelesi yapıyoruz. Amenna kadere iman ediyoruz ama, Allah Teala'nın biz o haltı yiyeceğimiz için kaderimize onu yazdığını da bilmemiz gerek.
    Cevapla
  • Mücahit 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah ailesine yakınlarına sabır versin gerçekten çok kötü bir durum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Erdoğan'dan Alman gazetecinin sorusuna net cevap: O iş artık bitti
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek