Kardeşlere silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde 2 kardeş silahlı saldırıya uğradı. Bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de yaralandı.

Kardeşlere silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı
Kardeşlere silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı
GİRİŞ 26.12.2014 20:09 GÜNCELLEME 26.12.2014 20:09

Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde 2 kardeşin silahlı saldırısına uğrayan 27 yaşındaki İsmail Yıldızcan öldü, kardeşi 21 yaşındaki Adem Yıldızcan yaralandı. Polis kaçan 2 kardeşi yakalamak için araştırma başlattı.

Ceyhan İlçesi'nin Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde meydana gelen olayda iddiaya göre sokakta yürüyen İsmail ile kardeşi Adem Yıldızcan, otomobille takip edildiklerini fark edince kaçarak bir evin bahçesine girdi. Otomobilden inip bahçeye giren Vural Ç. ile kardeşi Yücel Ç., aralarında husumet olduğu öne sürülen Yıldızcan kardeşlere av tüfeğiyle ateş ettikten sonra kaçtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde, İsmail Yıldızcan'ın öldüğünü belirlerken, yaralanan kardeşi Adem'i olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından Ceyhan Devlet Hastanesi'ne götürdü.

İsmail Yıldızcan'ın cesedi olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polis, Vural Ç. ile kardeşi Yücel Ç.'yi yakalamak için geniş çaplı araştırma başlattı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!