Konya'da soba faciası: 2 ölü

85 yaşındaki Hatice Bak ile zihinsel engelli kızı 64 yaşındaki Saliha Bak, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldü

Konya'da soba faciası: 2 ölü
Konya'da soba faciası: 2 ölü
GİRİŞ 22.01.2015 17:21 GÜNCELLEME 22.01.2015 17:21

Konya’da Alzheimer hastası 85 yaşındaki Hatice Bak ile zihinsel engelli kızı 64 yaşındaki Saliha Bak, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldü. İlk belirlemelere göre anne ve kızın 4 gün önce öldükleri, anne Hatice Bak'ın el parmaklarının bazılarının da fareler tarafından kemirildiği saptandı.

Olay, bugün saat 15.00 sıralarında merkez Meram İlçesi Lalebahçe Mahallesi Lalebahçe Caddesi üzerinde tek katlı müstakil evde ortaya çıktı. Alzheimer hastası annesi Hatice Bak ve zihinsel engelli ablası Saliha Bak’ın ihtiyaçlarını karşılamak için eve gelen Cemile Avcıkara, kapının zilini çaldı. Ancak kapıyı açan olmadı. İçeriden gelen kötü kokular nedeniyle şüphelenerek komşulardan yardım isteyen Avcıkara, komşuların kapıyı kırması üzerine eve girince annesi ve ablasının cansız bedenleriyle karşılaştı.

Olay yerine çağırılan 112 sağlık görevlileri anne- kızın sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek öldüğünü belirledi. İnceleme yapan polis, evde çok sayıda fare bulunduğunu ve Hatice Bak’ın el parmaklarının bazılarının fareler tarafından kemirildiğini tespit etti. Hatice Bakı ile kızı Saliha Bak’ın yaklaşık 4 gün önce öldükleri belirlenirken cesetler otopsi için Faruk Sükan Doğum ve Çocuk Hastanesi Morguna kaldırıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor
Uzmanlar açıkladı! Türkiye'nin Filistin'de neler yaptığı ne zaman ortaya çıkacak?