Mahalle girişinde kanlı pusu: 4 yaralı

MARDİN’in Ömerli İlçesi'ne bağlı Kayadere Mahallesi'nde, pusu kurulan bir araca uzun namlulu silahlarla açılan ateş sonucu 4 kişi yaralandı.

Mahalle girişinde kanlı pusu: 4 yaralı
Mahalle girişinde kanlı pusu: 4 yaralı
GİRİŞ 06.02.2015 19:50 GÜNCELLEME 06.02.2015 19:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ömerli İlçesi'ne 25 kilometre uzaklıktaki Kayadere Mahallesi'nde bugün akşam saatlerinde, kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından, içerisinde Hamdin Güven, Edip Güven, Felemez Akgül ve Selanik Akgül'ün bulunduğu 47 KK 714 plakalı araca uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Olayda araçta bulunan 4 kişi vücutlarının çeşitli bölgelerine isabet eden kurşunlarla yaralandı. Yaralılar, Ömerli ve Mardin Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Jandarma ekipleri, Kayadere Mahallesi ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı. Köyün girişinde oluşturulan güvenlik noktası ile giriş çıkışlar, güvenlik güçleri tarafından kontrol altına alınırken, silahlı kavgayı başlattığı ileri sürülen Güven Ailesi'ne ait evlerde de jandarma bir taşkınlık yaşanmasın diye sıkı önlem aldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ederken, kaçan saldırganların yakalanması için de çalışma başlatıldı.

YORUMLAR 1
  • ..... 9 yıl önce Şikayet Et
    Kötü bir şey
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Seçim için hazırlıklar tamam! İlk önce o şehirlerin sonuçları gelecek
Bir partiden daha Cumhur İttifakı kararı! 4 il için resmen duyurdular