Zonguldak'ta araç üstünde tehlikeli selfie

Zonguldak'ta otoyolda kayan otomobili kurtarmak isteyen vatandaşlar, tehlikeli anlarda selfie yaptı.

Zonguldak'ta araç üstünde tehlikeli selfie
Zonguldak'ta araç üstünde tehlikeli selfie
GİRİŞ 18.02.2015 10:59 GÜNCELLEME 18.02.2015 10:59

Zonguldak - İstanbul karayolunda gece saatlerinde başlayan kar yağışı kısa sürede etkili oldu. Kaydıktan sonra yolda kalan bir otomobili kurtarmak isteyen 4 kişi, aracın bagaj kısmına oturdu. Yaklaşık 2 kilometre tehlikeli bir yolculuk yapan şahıslar, hareket halindeki otomobilin üzerinde selfie yapmayı da ihmal etmedi.

Gece saatlerinde aniden bastıran kar yağışı yolları beyaz örtüyle kapladı. Dikkati elden bırakmayan araç sürücüleri yolda yavaş ilerledi.

ARAÇ YOLDA ZİGZAGLAR ÇİZDİ

Bu arada, Zonguldak'tan Ereğli istikametine giden 34 VE 5235 plakalı otomobil sürücüsü, kar yağışı sebebiyle yolda oldukça zorluk çekti. Aracında kar lastiği bulunmayan sürücü, otomobili yolda tutmakta zorlandı. Araç yolda zigzaglar çizdi.

İŞÇİLER YARDIMA KOŞTU

Kısa süre sonra yolda kalan otomobilin yardımına işten çıkan işçiler yetişti. Aracı tipiye rağmen itmeye çalışan işçiler bunda başarılı olamadı. Otomobilin ilerleyebilmesi için 4 işçi aracın bagajına oturdu

BAGAJDA SELFİE ÇEKTİLER

Ağırlık sayesinde hareket eden otomobilin üstünde kalan 4 işçi yaklaşık 2 kilometre boyunca eksi 1 derece soğukta bagaj üzerinde yolculuk yaptı. İşçiler, selfie yapmayı da ihmal etmedi. Soğukta araç üzerinde giden işçiler, Karayolları Bölge Müdürlüğü'ne geldiklerinde aracın bagajından inerek otobüse bindi. Yaşanan tehlikeli yolculuk kameralara saniye saniye yansıdı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı