Parkta köpeğini gezdirirken öldürüldü

Köpeğini gezdirmek için parkta götüren 28 yaşındaki İsmail Alay, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Parkta köpeğini gezdirirken öldürüldü
Parkta köpeğini gezdirirken öldürüldü
GİRİŞ 06.03.2015 01:10 GÜNCELLEME 06.03.2015 01:10

İzmir'in Konak İlçesi'nde, köpeğini gezdirmek için parkta götüren 28 yaşındaki İsmail Alay, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Polis, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, bugün akşam saat 21.00 sıralarında Karataş Semti Adile Naşit Parkı'nda meydana geldi. Parkta yürüyüş yapan vatandaşlar yerde hareketsiz bir kişinin yattığını görünce durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde yerde yatan erkek kişinin bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi. Polis parkta çevre güvenliği alırken yapılan araştırmada, ölen kişinin İsmail Alay olduğu belirlendi. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis, görgü tanıklarının ifadesine göre belirlenen eşkal doğrultusunda Alay'ı bıçaklayarak öldüren kimliği belirsiz kişi ya da kişileri yakalamak için geniş çaplı çalışma başlattı. Alay'ın Rottweiler cinsi 'Zeyna' isimli köpeği ise uzun süre sahibinin cansız bedenine baktı. Alay'ın cesedi savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Mahalle sakinlerinden Şehmuz Kaya (48) kendisinin de köpeği olduğunu belirterek, "İsmail, efendi iyi bir çocuktu. Birlikte parka köpeklerimizi getirip gezdiriyorduk. Köpeği Zeyna ona çok bağlıydı ve sosyal bir köpekti kimseye saldırmazdı. Bıçaklandığı sırada hiçbir şey yapmamış. Normalde bu köpekler sahibine zarar verilmesine izin vermez. Öldüren kişi hem İsmail'i hem de Zeyna'yı tanıyan biri olmalı diye düşünüyorum" dedi.

Polis olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu