Eşi affedince intihardan vazgeçti

Çorum'da tartıştığı eşi evi terk eden 40 yaşındaki İlhan D., inşaat halindeki 8 katlı binaya çıkarak intihara girişiminde bulundu.

Eşi affedince intihardan vazgeçti
Eşi affedince intihardan vazgeçti
GİRİŞ 16.03.2015 18:13 GÜNCELLEME 16.03.2015 18:13
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay yerine gelen eşinin kendisini affedip eve döneceğini söylemesi üzerine İlhan D. binadan aşağıya indi.

Olay bugün Çorum'un Ulukavak Mahallesi'nde bulunan inşaat halindeki binada meydana geldi. 1.5 aydır eşiyle çeşitli sorunlar yaşayan ve şiddet gördüğünü söyleyen 4 çocuk annesi 38 yaşındaki Hülya D., Amasya'nın Merzifon İlçesi'nden gelerek Çorum'daki yakınlarının yanına yerleşti. Eşi İlhan D. ise peşinden gelip eşinin yakınlarının bulunduğu evin karşısında yapımı devam eden bir inşaatın 8'inci katına çıkarak, "Barışmazsan intihar edeceğim" diyerek eşini telefonla aradı. Paniğe kapılan genç kadın polis ve itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri önlem alarak İlhan D.'yi  ikna etmek için harekete geçti. Telefonda eşinin barışma teklifini kabul etmesi üzerine İlhan D. intihar etmekten vazgeçip aşağıya indi. Çevrede toplanan bazı vatandaşlar da bu anı cep telefonlarının kameraları ile görüntülemeye çalıştı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor

YORUMLAR 1
  • Yusuf 9 yıl önce Şikayet Et
    Şiddet görme çok bait bir kelime ve içeriği ise çok geniş, içine ne koyarsan koy... Aynı Terör gibi.... İnsanların başkalarına zulm yapmaması lazım, günahtır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir