Bonzai içip engelli gence...

Bingöl'de engelli genç, çalıştığı iş yerinin sahibinin oğlu tarafından elleri bağlanıp işkence yapılarak öldürüldü.

Bonzai içip engelli gence...
Bonzai içip engelli gence...
GİRİŞ 23.03.2015 11:31 GÜNCELLEME 23.03.2015 11:31

Edinilen bilgiye göre olay, dün akşam saat 20.00 sıralarında Bingöl merkez Karşıyaka Mahallesi Hz. Osman Camii karşısındaki apartmanın zemin katında faaliyet gösteren markette meydana geldi.

Görgü tanıklarının iddiasına göre, madde bağımlısı ve psikolojik sorunları olduğu belirtilen iş yeri sahibinin oğlu Z.B., markette cüzi bir harçlık karşılığı ev siparişlerini götürme görevini yapan zihinsel engelli Hamit Tokuş adındaki genci, kapısını kilitlediği iş yerinde ellerini bağlayıp işkence yaparak öldürdü. Markete giden müşteriler tarafından fark edilen cinayet, polise bildirildi. Çok sayıda polis ekibinin geldiği olay yerinde marketin etrafı çevrelenerek güvenlik önlemleri alındı ve zanlı etkisiz hale getirildi. Gözaltına alınan zanlı emniyete, zihinsel engelli gencin cenazesi ise olay yeri incelemesinin ardından 112 acil servis ekiplerince Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ne, oradan da otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Delici alet kullanılması nedeniyle vücudunda büyük hasar meydana gelen ve aldığı onlarca darbenin sonucunda hayatını kaybeden Hamit Tokuş’un hunharca katledilmesi, mahallede büyük üzüntüye neden olurken, polis kaynaklarından alınan bilgide ise cinayet zanlısı Z.B.’nin “Ben Mehdiyim” dediği öğrenildi. Bonzai kullandığı iddia edilen iş yeri sahibinin oğlu Z.B.'nin işkence yaptığı engelli gencin gözlerini de oyduğu ortaya çıktı.
Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!
Bahisçi trollün naylon şirketine İBB’den 1.5 milyonluk ihale! İşte belgesi