Sevgilisiyle birlikte kocasını öldürdü

Bingöl’ün Yedisu İlçesi’ne bağlı Elmalı Köyü Yazpınar Mezrası’nda, 6 gün önce kaybolan 38 yaşındaki Cevdet Kürmuğ’un cesedi bulundu.

Sevgilisiyle birlikte kocasını öldürdü
Sevgilisiyle birlikte kocasını öldürdü
GİRİŞ 14.04.2015 16:12 GÜNCELLEME 14.04.2015 16:13
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Cevdet Kürmuğ’un cesedi, Peri Suyu kıyısında çıplak ve başı ezilmiş halde bulundu. Jandarma tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Cevdet Kürmuğ’un eşi Bircan Kürmuğ ile sevgilisi olduğu belirtilen Veli Y. cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındı. İki şüpheli çıkarıldıkları mahkemece cinayeti birlikte işledikleri iddiasıyla tutuklandı.

KANSER HASTASIYDI...
 
Yedisu İlçesi’ne bağlı Elmalı Köyü Yazpınar Mezrası’nda yaşayan 3 çocuk babası ve kanser hastası olduğu belirtilen Cevdet Kürmuğ, 8 Nisan günü ortadan kayboldu. Kürmuğ’un eşi Bircan Kürmuğ Jandarmaya başvurarak eşinin kaybolduğunu bildirdi. Cevdet Kürmuğ’un bulunması amacıyla jandarma ve köylüler arama çalışması başlattı. Arama çalışmalarının 6’ıncı gününde, Peri Suyu kıyısında Cevdet Kürmuğ’un çırılçıplak  başı ezilerek öldürülmüş cesedi bulundu.
 
EVDE KAN İZİNE RASTLANINCA
 
Soruşturma başlatan jandarma ekipleri, Kürmuğ’un evinde yapılan aramalar sırasında kan izlerine rastladı. Bunun üzerine gözaltına alınan Cevdet Kürmuğ’un eşi Bircan Kürmuğ, karakola götürülerek sorgulandı. Kürmuğ’un verdiği ifadeler üzerine, sevgilisi olduğu ve cinayeti birlikte işledikleri iddiasıyla Veli Y. de gözaltına alındı. 
 
Jandarma sorgulamaları tamamlanan Bircan Kürmuğ ile Veli Y., güvenlik gerekçesiyle Karlıova Adliyesi’ne getirildi. Savcılıkta ifade veren şüpheliler sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklanarak Bingöl cezaevi’ne gönderildi

YORUMLAR 14
  • ya şöyle olsaydy 9 yıl önce Şikayet Et
    Maktül kişi kendisini öldürenleri uygunsuz yakalayıp öldürseydi belli kesim "kadına şiddet" zırvasını ayyuka çıkarırdı. Şimdi bu olay kimin kime şiddeti? Zırıltılar nerede?
    Cevapla
  • İslam Beldesi 9 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın neresinde huzur içinde olan bir İslam Beldesi varsa söyleyinde hicret edelim Bu iş kacmakla olmaz Önce kendimizi sonra toplumu duzeltecegiz inşaallah bu vatan bedava kazanilmadi ki terkedilip gidilsin
    Cevapla
  • heya 9 yıl önce Şikayet Et
    Erkekler hemen kadın düşmanlığını ifşa etmiş. O kadın boşanma konusunda özgür olsaydı belki aldatmayacaktı. Erkekler en özgür yaratıklar ama sapkınlık da cinayet de hobi gibi cinsinizde.
    Cevapla
  • garabet 9 yıl önce Şikayet Et
    aile ve sosyal politikalar bakanlığın kulağı çınlasın...
    Cevapla
  • ne yapsaydı? 9 yıl önce Şikayet Et
    Bakanlık onların uçkurunu mu bağlasaydı yoksa kısırlaştırsa mıydı?
    Cevapla
  • Abdullah 9 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede bu manzaraları çok göreceğiz bunlar birşey değil.Bingölde bunlar oluyorsa batıyı siz düşünün.Toplum bitti geçmiş olsun gücü yeten islam beldelerine hicret etsin
    Cevapla
  • babageldı 9 yıl önce Şikayet Et
    senın en mubarek bildiğin belde arabistan bile bizden öndedir bu işlerde...kimin kime naptıgı belli değil...kral korkusu olmasa hele bi sen gör neler olacak...hey gidi heyyy
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü