Çatışmanın yeni görüntüleri ortaya çıktı

Kağıthane'de 2 kişinin öldüğü 5 kişinin de yaralandığı silahlı saldırı olayına ilişkin yeni güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

GİRİŞ 16.04.2015 13:19 GÜNCELLEME 16.04.2015 13:44

İlk kamera görüntüsünde bir grup ara sokakta beklerken bazıları yüzlerini gizlemek için kar maskesi takıyor. Grubun yanına gelen bir motosikletten ise gruptakilere birşeyler dağıtıyor.

Bazılarının kar maskesi taktığı grup, ardından ellerinde pompalı tüfekler, tabancalar ve sopalarla ara sokakta ilerliyor. Başka bir kamera görüntüsünde ise gruptakilerin havaya ateş ederek ara sokakta koştuğu görülüyor. Bu sırada sokakta bulunan vatandaşların korkusu ise kameraya yansıyor. Ardından maskeli, pompalı tüfekli ve tabancalı kişilerin bulunduğu gruptakiler geldikleri sokaktan geri dönüyor.

ÇATIŞMA, LİSE ÖNÜNDEKİ DAYAK İLE BAŞLAMIŞ

İstanbul'da 2 kişinin öldüğü 5 kişinin yaralandığı çatışmayla ilgili gözaltına alınan 10 kişi çelik yelek giydirilerek adliyeye sevk edildi. 2 şüphelinin ise hastanede tedavisi sürüyor. Polis soruşturmasında çatışmanın, uyuşturucu satıcısı olduğu iddia edilen G.S. adlı kişinin bir lise önünde öğrencileri dövmesi, öğrencilerin de dernekten yardım istemesi üzerine başladığı öğrenildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!