Aydın'da 79 kilo esrar ele geçirildi

Aydın'ın Buharkent İlçesi'nde 79 kilo esrar ele geçirdi.

Aydın'da 79 kilo esrar ele geçirildi
Aydın'da 79 kilo esrar ele geçirildi
GİRİŞ 20.04.2015 20:27 GÜNCELLEME 20.04.2015 20:27

Aydın'ın Buharkent İlçesi'nde durdurulan bir TIR'da arama yapan jandarma 13 kilosu toz halde 79 kilo esrar ele geçirdi. Gözaltına alınan iki kişi, sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Buharkent İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, dün (pazar), Denizli-Aydın Karayolu Jandarma Komutanlığı önünde uygulama noktası oluşturdu. Şanlıurfa'dan Nazilli'ye gelen 63 E 9928 plakalı TIR'ı durduran ekipler, narkotik köpekleriyle arama yaptı. TIR'ın kupasındaki gizli bölmede üç ayrı çanta ve beş ayrı poşet içinde, 13 kilosu toz halde toplam 79 kilo esrar ele geçirildi. Şoför S.K. ile yolcu T.A. gözaltına alındı.

Şanlıurfa'dan yükledikleri iplikleri Denizli'deki bir tekstil firmasına teslim ettikten sonra İzmir Işıkkent'te bulunan kamyon garajına gideceklerini söyleyen T.A.'nın ifadesinde, "Şanlıurfa'dan bir arkadaşım bu paketleri 8 bin lira karşılığında İzmir'e götürmemi istedi. Kime teslim edeceğimi bilmiyordum ama parası iyi olduğu için kabul ettim" dediği öğrenildi. İşlemlerin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevkedilen S.K. ve T.A. tutuklandı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat depremi sonrası kritik uyarı! 'Ateş çemberi gibi' diyerek bir ilimize dikkat çekti!
Nefes kesen şampiyonluk yarışında tarih "Galatasaray" diyor!