Minibüste tacize uğrayan kızdan flaş karar!

Adana'da yaşanan vahim olayda taciz edilmediğini söyleyen genç kız, mahkemeye dilekçe verip pişman olduğunu belirtti.

Minibüste tacize uğrayan kızdan flaş karar!
Minibüste tacize uğrayan kızdan flaş karar!
GİRİŞ 24.04.2015 12:06 GÜNCELLEME 24.04.2015 12:26
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Adana'da yolcu olarak minibüse binen 17 yaşındaki S.N.İ.’ye cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklanan 25 yaşındaki şoför Ali C. hakkında, ’Çocuğun cinsel istismarı, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma’ suçlarından 22 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı. Şoförün tutuklanması üzerine taciz edilmediğini söyleyen genç kız, mahkemeye dilekçe verip pişman olduğunu belirtti.

Adana Ekrem Tok Ruh Sağlığı Hastalıkları Hastanesi’ne gitmek için geçen 9 Nisan’da Adana Valiliği önündeki durağa gelen S.N.İ., Ali C.’nin kullandığı 01 M 0700 plakalı minibüse bindi.

Seyhan Uygulama Hastanesi durağında minibüsteki diğer yolcular inince S.N.İ. ve Ali C. yalnız kaldı. İddiaya göre minibüs şoförü, S.N.İ.’nin gideceği Ekrem Tok Ruh Sağlığı Hastalıkları Hastanesi yerine, aracı Seyhan Baraj Gölü’ne doğru sürdü. Issız bir yerde minibüsü durdurup kapıları kilitlediği ileri sürülen Ali C., ’Sana sigara alacağım, seni mutlu edeceğim, evleniriz’ diyerek S.N.İ.’yi öpüp elle taciz etti.

İkinci Özgecan vakasını minibüsçüye direnip önledi

Direnen genç kız, Ali C.’nin tırnaklarıyla yüzünü çizip ’Mesaj attım babam geliyor, polis geliyor’ diye bağırdı. Bunun üzerine Ali C. minibüsün kilitli kapılarını açınca, genç kız kurtuldu. Çevredekilerden yardım isteyen S.N.İ., polisi arayarak yardım istedi ve şikayetçi oldu. Şikayet üzerine aynı gün gözaltına alınan Ali C. iftira atıldığını belirterek suçlamaları reddetti. Polis sorgusunda yüzündeki tırnak izleriyle ilgili, ’Arkadaşlarımla şakalaşırken oldu’ diyen Ali C., 1 gün sonra çıkarıldığı nöbetçi mahkemede, S.N.İ.’nin minibüste parasını almaya çalıştığını, vermediği için de genç kızın yüzünü tırnaklarıyla çizdiğini öne sürdü. Ali C., tutuklandı.

PARA İSTEDİM VERMEYİNCE YÜZÜNÜ TIRMALADIM

Şoförün tutuklanmasından 10 gün sonra Adana 2’nci Ağır Ceza Mahkemesi’ne dilekçe veren S.N.İ., pişman olduğunu belirterek şöyle dedi: "Annem ile babam ayrı olduğu için psikolojim bozuktu. Şoför olan babamla aram kötü. Bu nedenle şoförlerden nefret ediyorum. Olay günü yanlışlıkla son durağa gitmiştim. Gideceğim yere bırakmayacağını söyleyince sinirlendim. Param yoktu, ondan istedim. Elimden tutup ittirince sinirlenip, yanağını tırmaladım. O anki sinirle tacize uğradığımı söyledim. Tutuklandığını da öğrenince vicdan azabı çektim ve pişman oldum. Bana tacizde bulunmadı. Şikayetçi değilim. Böyle bir olaya sebep olduğum için pişmanım."

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 47
  • Esogir 8 yıl önce Şikayet Et
    Cok kisa bir sonuc, eger ki sofir iftira atildigina dair sikayetci ve davaci olmazsa kizin ailesine santaj yapilmis veya davadan cekilmesi icin anlasilmis.
    Cevapla
  • tpolat 8 yıl önce Şikayet Et
    malesef kıza baskı yapılıp dılekçesını gerı almış ama olay gercekten olmuş bır olaydır yoksa şofor ilk ıfadesınde arkadaslarım yaptı demesı bıle olayın gercek olduğunu ortaya koyuyor ..baskılar sonucu şikayetını gerı almış
    Cevapla
  • nishat 8 yıl önce Şikayet Et
    artık erkek olmak zor yolda yürürken bile polise kadının birisi bu beni taciz etti dese sen daha ben bunu hayatımda ilk defa gördüm diyene kadar cezaevindesin birde tacizyi yaftasıyla
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    su dilekceye gore kiz suclu,kizin ceza almasi lazim
    Cevapla
  • cwe 8 yıl önce Şikayet Et
    şoför ilk ifadesinde neden doğru söylememiş tırnak izi için arkadaşımla şakalaşırken oldu demiş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Biden'dan İran'ın İsrail'e saldırısıyla ilgili şok itiraf!
AK Parti'de analiz sürüyor: Emekliler mi yoksa yanlış aday mı?