İki otomobil kafa kafaya çarpıştı!

Zonguldak-Ereğli arası karayolunun Soğanlı rampaları mevkisinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu kaza meydana geldi

İki otomobil kafa kafaya çarpıştı!
İki otomobil kafa kafaya çarpıştı!
GİRİŞ 16.05.2015 01:01 GÜNCELLEME 16.05.2015 01:01

Kazada yaralanan 9 kişi Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi ile özel hastanede tedavi altına alındı.

Kaza saat 22.00 sıralarında Zonguldak-Ereğli arası karayolunun Soğanlı rampaları mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Hüseyin Hıdır (30) idaresindeki 34 HG 9224 plakalı otomobil sollama yaptığı sırada karşı yönden gelen Girayhan Alan (31) idaresindeki 67 TA 241 plakalı minibüs ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada hurdaya dönen minibüsün sürücüsü Girayhan Alan ile aynı araçta bulunan Fatih Dikenli (29) Burak Emrah Yapıcı (36) İsmail Duran (20) ve Bayram Sarı (55), Hüseyin Hıdır idaresindeki otomobilde bulunan Emine Hıdır (28) Cemrenaz Hıdır (5) Hava Hıdır (38) ve Burak Hıdır (19) yaralandı. Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 4 ayrı ambulansla Kdz. Ereğli Devlet ve ilçedeki özel hastaneye kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Kazada hafif yaralanan sürücü Hüseyin Hıdır’ın ablası Emriye Hıdır kazanın şoku ile kendisini arayan yakınlarına bilgi veremedi.

Kaza ile ilgili olarak polis ekiplerine bilgi veren Hüseyin Hıdır, sollamaya çıktığı anda kazanın bir anda yaşandığını söyledi. Hıdır konuşmasında "Ben aşağıdan geliyordum. Önümde kamyon mu TIR mı ne vardı. Sollamaya kalktım. Abide karşıdan hızlı geliyordu. O esnada kaza oldu. Buradan döndüğümde yol boştu. Bir anda oldu" dedi.
Kdz. Ereğli Devlet ve ilçedeki özel hastanelere kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi