Jandarma, 50 bin paket kaçak sigara ele geçirdi

İZMİR’in Buca İlçesi'nde, jandarma tarafından düzenlenen operasyonda, bir kamyonda yapılan aramada kaçak sigara ele geçirildi.

Jandarma, 50 bin paket kaçak sigara ele geçirdi
Jandarma, 50 bin paket kaçak sigara ele geçirdi
GİRİŞ 22.05.2015 20:15 GÜNCELLEME 22.05.2015 20:15

İZMİR’in Buca İlçesi'nde, jandarma tarafından düzenlenen operasyonda, bir kamyonda yapılan aramada, çuvallar içindeki yemlik kepeklerin arasına gizlenmiş 50 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Olayla ilgili olarak şoför N.A. gözaltına alındı.

İzmir İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü'nün birlikte yürüttüğü çalışmalar sonucunda, Şanlıurfa’dan, Buca'nın Kaynaklar Mahallesi'ne kaçak sigara getirileceği bilgisine ulaşıldı. Takibe alınan kamyon, Balık Hali Yolu'nda durduruldu. Kamyon şoförü N.A., kamyonda yemlik kepek bulunduğunu söyledi. Bunun üzerine ekipler, irsaliyede adı yazan firmayla bağlantıya geçti. Firma yetkilileri böyle bir mal siparişinin olmadığını belirtti. Bunun üzerine şoför N.A. da yemlerin arasında kaçak sigara olduğunu itiraf etti. Kamyonda yapılan aramada, karton ve çuvallar içine gizlenmiş, değişik markalarda toplam 50 bin paket kaçak sigara ele geçirildi. Gözaltına alınan N.A., sevkedildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'