Ortaklık tartışması cinayetle sonuçlandı: 2 ölü

ESENLER Giyimkent'te, iki kişi dükkanlarında kurşunlayarak öldürdü.

Ortaklık tartışması cinayetle sonuçlandı: 2 ölü
Ortaklık tartışması cinayetle sonuçlandı: 2 ölü
GİRİŞ 15.06.2015 18:24 GÜNCELLEME 15.06.2015 18:24

ESENLER  Giyimkent'te, tekstil işi yapan Abdi D. (50), para konusunda anlaşmazlığına düştüğü eski ortakları ve akrabaları Ahmet İlhan ile Ahmet Küçükkaya'yı dükkanlarında kurşunlayarak öldürdü. Cinayet öncesi ve sonrası görüntüler güvenlik kameralarına da yansıdı. Görüntülerde, Abdi D.'nin otomobille dükkanın önüne park ederek kurbanlarından Ahmet Küçükkaya ile birlikte dükkana girdiği, silahını bagajdan aldığı, dükkanın içinde cinayeti işledikten sonra kaçtığı görülüyor.

Olay, Giyimkent 10'uncu Sokak, 49 nolu dükkanda saat 14.00 sıralarında meydana geldi. Tekstil işi yapan Abdi D., para konusunda anlaşamadığı eski ortakları Ahmet İlhan (50) ve Ahmet Küçükkaya'yı (46) dükkanlarında kurşunlayarak öldürdü. Abdi D., işlediği cinayetlerden sonra otomobille kaçtı.

Silah sesleri üzerine olay yerine koşan esnaf, Ahmet İlhan ve Ahmet Küçükkaya'yı kanlar içinde görünce, durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Gelen sağlık ekipleri İlhan ve Küçükkaya'nın hayatını kaybettiğini tespit etti.

Polisin olay yerindeki incelemesinin ardından, evli ve 5 çocuk babası Ahmet Küçükkaya ve Ahmet İlhan'ın cesetleri Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Kaçan Abdi D.'yi yakalamak için çalışma başlatan polis, çevredeki güvenlik kameraları görüntülerini de incelemeye aldı.

OLAY ÖNCESİ VE SONRASI GÜVENLİK KAMERASINDA

Cinayetin öncesi ve sonrası çevredeki güvenlik kameraları tarafından da kaydedildi. Görüntülerde, Abdi D., kurbanlarından Ahmet Küçükkaya ile birlikte aynı araçla gelerek dükkana giriyor. Bir süre sonra, dükkandan çıkarak otomobilin bagajından silahını alıyor ve tekrar işyerine giriyor. Görüntelerde yer almıyor ama, Abdi D., iki eski ortağını dükkanın içinde kurşun yağmuruna tutarak öldürüyor.

ÇIKARKEN KEPENGİ KAPATIP ANAHTARI İÇERİ ATTI

Abdi D., cinayetleri işledikten sonra son derece soğukkanlı bir şekilde dükkandan çıkıyor ve kepengi kapatarak, dükkanın anahtarını içeriye atıyor. Ardından da geldiği otomobille olay yerinden uzaklaşıyor.

CENAZELER ADLİ TIP KURUMU'NA KALDIRILDI

Çevrede bulunan görgü tanıkları, 9 el silah sesi duyduklarını, daha sonra polisin olay yerine geldiğini ve kavganın alacak-verecek meselesi yüzünden çıkmış olabileceğini söyledi.

Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemelerini tamamlanmasının ardındanş Küçükkaya ve İlhan'ın cesetleri otopsi için cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Polis, katil zanlısının yakalanması için inceleme başlattı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak