Minibüsçülerin polise saldırı anı kamerada!

Minibüsçülerin polise saldırması ve polisin minibüs şoförünü bacağından vurma olayı amatör kameralara yansıdı.

GİRİŞ 25.06.2015 15:19 GÜNCELLEME 25.06.2015 15:38
Bu Habere 117 Yorum Yapılmış

Maltepe Küçükyalı Bağdat Caddesi üzerinde uygulama yapan trafik polisi, Musa Açık’ın kullandığı 34 M 2842 plakalı minibüsü durdurdu. Polis, minibüs sürücüsü hakkında fazla yolcu almaktan işlem yapmak istedi. Bu sırada polis ve minibüsçü arasında tartışma başladı.

POLİS KURŞUNU SEKEREK BACAĞA İSABET ETTİ

Bu sırada diğer minibüs şoförlerinin de tartışmaya müdahil olmasıyla trafik polisi silahıyla bir el ateş ederek grubu dağıtmaya çalıştı. Polisin silahından çıkan kurşunun sekerek Açık’ın bacağına isabet ettiği iddia edildi. Açık bacağından hafif şekilde yaralandı. Yaşanan tartışma ve arbede ise amatör kamera tarından kaydedildi. 

POLİSİ YAKA PAÇA İNDİRİP DARP ETTİLER

Trafik polisi yaşanan olayın ardından aracına bindi. Bu sırada diğer minibüs şoförleri ise polisi aracından yaka paça indirdi. Polis, grubun elinden kaçarak kurtuldu. Daha sonra hızını alamayan minibüsçüler, yol üstündeki bir başka polise saldırdı. Minibüs şoförleri daha sonra da polis otosuna saldırdı.

YARALI ŞOFÖR KAÇMAYA ÇALIŞTI

Polis memurlarının telsizle yardım istemesi üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Bu sırada ayağından yaralı şahıs olay yerinden kaçmak isterken diğer polisler tarafından yakalandı. Ayağından yaralı şoför hastanede tedavi altına alındı. 

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 117
  • ensa6054 8 yıl önce Şikayet Et
    Olayı kısaca bensize özetleyeyim. Trafikten sorumlu emniyet müdürü bunları sıkışyırıyor, rüşvet, haraç( artık adını siz koyun) alıyor. Trafik polisi çevirip işlem yapmaya kalkınca polis mağdur oluyor. Minibüsçü de kendine göre haklı tabi.. okadar para vermiş, müdürü tanıyo polisi mi sallıycak. Bu memlekette insanlar polis memurlarını yargılıyor ama memurun bir suçu yok. Bütün suç sorumlu emniyet müdürlerinde. Memur, müdürün dediğini harfi harfind uygular. Dolayısıyla omuzunda sarı yıldız gördüğünüz sdamı çevirip ona hesap sorun.
    Cevapla
  • feyza 8 yıl önce Şikayet Et
    polis o minibüs şöförünün Amerikada olsa kafasına sıkardı dua etsin Türkiye'de ayağına sıkıyor oda olay oluyor.
    Cevapla
  • Hikmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Yargısız infaz kurbanı polisler de bu vatanın evlatları unutulmamalı, ana-avrat küfreden birine, iyiki ki; ettin diyebilecek bir zihniyete yazıklar olsun, şu mübarek günlerde hoş görü sınırlarınızı biraz zorlasanız çok daha iyi olmaz mı? Kalın sağlıcakla.
    Cevapla
  • Kanun 8 yıl önce Şikayet Et
    Ulan bıktık bu munubusculerden kafasına niye sıkmiyor.anlamadim.
    Cevapla
  • hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    Doğru
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den tarihi İncirlik hamlesi! Stratejik adım! Kürecik iddialarına yanıt
İsrail'den itiraf: Keyifle izledim, Mescid-i Aksa’yı neredeyse yerle bir ediyordu