Koca kurbanı Saadet zaten yaşamıyormuş!

Adana'da dini nikahlı eşi Aslan Gürbüz tarafından tüfekle vurularak öldürülen Saadet Dündar'ın, nüfusta kaydının olmadığı ortaya çıktı.

Koca kurbanı Saadet zaten yaşamıyormuş!
Koca kurbanı Saadet zaten yaşamıyormuş!
GİRİŞ 25.06.2015 17:30 GÜNCELLEME 25.06.2015 17:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Adana'da 25 yıllık dini nikahlı eşi 53 yaşındaki Aslan Gürbüz tarafından tüfekle vurularak öldürülen 41 yaşındaki Saadet Dündar'ın, nüfusta kaydının olmadığı da ortaya çıktı. Saadet Dündar'ın dünyaya getirdiği çocuklarının Gürbüz'ün resmi nikahlı eşinin üzerine kayıtlı olduğu, bir oğlunun da PKK'ya katıldığı ve çatışmada öldürüldüğü anlaşıldı. Emniyetteki sorgusunda eşini öldürdüğü için pişman olduğunu söyleyen Aslan Gürbüz, "Uzun zamandan beri şüpheleniyordum. Akşam evin karşısında 3-4 genç gördüm. Kim olduklarını sordum, söylemedi. Ben de öfkelenip silahı aldım, ateş ettim. Pişmanım" diye ifade verdi.

Merkez, Seyhan İlçesi'nin Gülbahçe Mahallesi'nde oturan ve kente yıllar önce Diyarbakır'dan göç eden tarım işçisi Aslan Gürbüz, dün saat 22.45 sıralarında 4 çocuğunun annesi Saadet Dündar ile tartışmaya başladı. Ruhsal problemleri olmasına rağmen, hasta olduğunu kabul etmeyip tedavi görmediği ileri sürülen Gürbüz, iddiaya göre dini nikahlı eşine "Sen beni aldatıyorsun" diye bağırarak ruhsatsız pompalı tüfekle  ateş etmeye başladı. 

KAPI ÖNÜNDE YAKALAYIP BOYNUNA ATEŞ ETTİ

Vücuduna saçma isabet eden Saadet Dündar, koşarak dışarı çıktı. Silah seslerini duyan komşuları da sokağa çıktı. Saadet Dündar'ı evin önünde yakalayan Aslan Gürbüz, silahın namlusunu 4 çocuğunun annesinin boynuna dayayıp tetiğe bastı. Saadet Dündar'ın vuruluşuna tanık olan komşuları, olay yerine ambulans ve polis ekibi çağırdı. Elinde silah olan Gürbüz'ü etkisiz hale getirmek isteyen vatandaşlar, üzerine saldırdı. Havaya ateş açan Gürbüz'ün, tüfeğindeki fişek bitince vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi.

Vatandaşlar, Aslan Gürbüz'ü uzun süre dövdü. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, Aslan Gürbüz'ü öfkeli vatandaşların elinden güçlükle kurtardı. Yüzü kan içinde kalan Aslan Gürbüz, ekip aracı ile olay yerinden uzaklaştırıldı. Başına aldığı darbelerle tanınmayacak hale gelen Aslan Gürbüz, Adana Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Sabaha kadar gözlem altında tutulan Aslan Gürbüz, taburcu edilerek gözaltına alındı.

TEDAVİYİ İSTEMEDİ

Polis ekiplerinin şüpheli ve yakınları ile yaptığı ilk görüşmede, Aslan Gürbüz'ün psikolojik sorunları olduğu ileri sürüldü. Sürekli eşi Saadet Dündar ile tartıştığı belirtilen Aslan Gürbüz'ün, bir yıl önce PKK üyesi çocuklarının çatışmada ölmesinden sonra sağlık durumunun daha da kötüye gittiği ileri sürüldü. Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadesinde eşinin kendisini aldattığından şüphelendiğini kaydeden Gürbüz'ün cinayeti kıskançlık yüzünden işlediğini söyledi.

NÜFUSTA KAYDI YOK

2'si erkek 4 çocuk sahibi olan Saadet Dündar'ın, nüfusta da kayıtlı olmadığı ortaya çıktı. Dündar'ın dünyaya getirdiği çocuklarının da Aslan Gürbüz'ün resmi nikahlı eşinin üzerine nüfgusa kaydedildiği anlaşıldı. Saadet Dündar'ın gerektiğinde resmi işlemlerini ise kız kardeşlerinin kimliği ile yaptığı belirlendi.

KIZKARADEŞİ TESLİM ALDI

Otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu Morgu'na getirilen Saadet Dündar'ın cenazesinin işlemleri öğle saatlerinde tamamlandı. Dündar'ın cenazesini, kızkardeşi Keziban Küçükdağ teslim aldı. Cenaze aracına gözyaşları arasında yerleştirilen Saadet Dündar'ın cenazesi götürüldüğü Küçükoba Mezarlığı'nda toprağa verildi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • ercu 8 yıl önce Şikayet Et
    yazık be yav...yazık bu cahilliğe
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü