Karaman'daki katliamın dehşet ayrıntıları

Ermenek'te 5 kişiyi öldüren kocanın 'hepinizi vuracağım' diye tehdit ettiği ortaya çıkarken, cinayetti detaylar tüyler ürpertti.

Karaman'daki katliamın dehşet ayrıntıları
Karaman'daki katliamın dehşet ayrıntıları
GİRİŞ 27.06.2015 16:33 GÜNCELLEME 27.06.2015 16:33
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Karaman’ın Ermenek İlçesi’nde 15 gün önce boşandığı eşi Şerife Şahin ile 4 akrabasını öldüren 26 yaşındaki Hakan Narlı'nın, velayeti annede olan 2 yaşındaki oğlunun kendisine verilmesini isteyerek 'hepinizi vuracağım' diye tehdit ettiği ortaya çıktı. Şahin ailesinin de tehditler üzerine polis merkezine şikayette bulunduğu belirtildi.

Olay dün saat 19.00 sıralarında ilçenin Keşillik Mahallesi'nde meydana geldi. İşsiz olan Hakan Narlı, 3 yıl önce kaçırarak evlendiği 20 yaşındaki Şerife Şahin ile iddiaya göre şiddetli geçimsizlik sonucu 15 gün önce boşandı. 2 yaşındaki M. adındaki çocuklarının velayeti anneye verildi. Şerife Şahin de oğlunu alıp babası Murat Şahin'in evine yerleşti.

ÇOCUĞUNU İSTEMEK İÇİN GİTTİ

İddiaya göre çocuğunun kendisine verilmesini ve velayetini isteyen Hakan Narlı, boşandığı eşiyle konuşmak için otomobille kayınpederinin evine gitti. Bir süre evin yakınında bekleyen Narlı, pazardan dönen 43 yaşındaki kayınvalidesi Ayşe Şahin ile eşinin dayısının oğlu 24 yaşındaki Hüseyin Akkulak'ın geldiğini görünce, yanlarına gitti.

Evin bahçesinde konuşurken, oğlunun kendisine verilmesi isteğine olumsuz yanıt alan ve tartışmaya başlayan Narlı, av tüfeğiyle kayınvalidesi Ayşe Şahin ve eşinin kuzeni Akkulak'a ateş açtı. Ayşe Şahin ve Hüseyin Akkulak, kanlar içinde yere yığıldı.

EŞİ VE 2 BALDIZINI SAKLANDIKLARI ODADA VURDU

Daha sonra Hakan Narlı evin giriş balkonunda bekleyen eşi ve 2 baldızının bağırması üzerine eve doğru yöneldi. Eşi Şerife Şahin ve baldızları 12 yaşındaki Şeyda ve 13 yaşındaki Şeyma Şahin ise içeriye kaçarak kapıyı kilitledi.

İddiaya göre pencerenin camını kırarak içeriye giren Hakan Narlı, eşi ve iki baldızının kendisini kilitlediği odanın kapısını da tekme ile açtı. Elindeki tüfek ile ateş açan Narlı, eşi ve baldızlarını vurdu, 2 yaşındaki oğlu M.’yi evde bırakan kaçtı.

POLİSİ ARAYARAK TESLİM OLDU

Silah sesini duyan komşuları da polise ve sağlık görevlilerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri yaptıkları kontrolde 2'si çocuk 5 kişinin öldüğünü belirledi. Olay sırasında kayınpederi Murat Şahin'in evde olmadığı belirtildi. 

5 kişinin cesedi, Ermenek Devlet Hastanesi morguna konuldu. Evden ayrıldıktan sonra 155 polis imdat telefonunu arayan Narlı cinayet işlediğini söyleyerek bulunduğu adresi bildirdi. Polis ise Narlı’nın bulunduğu yere giderek gözaltına aldı. 

TEHDİT MESAJI ÇEKMİŞ

Eşi ile birlikte toplam 5 kişiyi öldüren Hakan Narlı’nın, olaydan önce çocuğunun velayetini istediği ve bu konuda aileyi sürekli tehdit ettiği iddia edildi. Olay günü yine çocuğunun velayetini istediği, vermedikleri takdirde hepsini vuracağı yönünde kayınvalidesinin cep telefonuna tehdit mesajları çektiği öne sürüldü. Mesajın ardından ailenin polis merkezine giderek Hakan Narlı’dan şikayetçi oldukları belirtildi.

TUTUKLANDI

Polise çocuğunun velayetini istediği ve vermedikleri için de olayı gerçekleştirdiği yönünde ifade verdiği öğrenilen Narlı’nın olay anında şuurunu kaybettiği ve baldızlarına nasıl ateş ettiğini hatırlamadığını söylediği öğrenildi. Polise 3 gün boyunca evi gözetlediği yönünde de ifade verdiği belirtilen Narlı, polisteki ifadesinin ardından sabah erken saatlerde adliyeye çıkarıldı. Nöbetçi mahkemece tutuklanan Narlı, cezaevine gönderildi.

EVİN İÇİ SAÇMA DELİĞİ DOLDU

Saldırının meydana geldiği evde tüfekten çıkan saçma delikleri dikkat çekti. Dolaplarda ve tavandaki saçma deliklerini gösteren mahalle muhtarı Ahmet Akkulak, olayı gerçekleştiren Narlı’ya tepki göstererek, "Çocuklara resmen pusu kurmuş ve canice öldürmüş" dedi.

ANNEM GELECEK

Evde bırakılan ve katliama tanık olan 2 yaşındaki M.'nin, olayın hemen ardından eve gelen komşularına ve polislere babası Hakan Narlı'nın annesini ve diğerlerini av tüfeğiyle vurarak öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Gece boyunca hastanede kontrol altında tutulan küçük çocuğun "Teyzemler öldü ama annem gelecek" diye konuştuğu belirtildi. 

OTOPSİ İÇİN ADANA'YA GÖNDERİLDİLER

Öte yandan olayda hayatını kaybeden 5 kişinin cesetleri otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi ve bu işlemlerin ardından Ermenek'e getirilerek defnedilecek.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 11
  • esma 8 yıl önce Şikayet Et
    her tehdit edilene polis veremiyorlar bunu anladık da ne yapıyorlar. hiç..bunu bir şekilde rehabilitasyon süreci olmalı insanları kaderine bırakmak ne kadar doğru..
    Cevapla
  • yildiz 8 yıl önce Şikayet Et
    polislere güvenim 7 haziranda bitti artik dua etmiyorum onlara !
    Cevapla
  • Yorum 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah o amcaya sabır versin hanımı ve üç kızını damat kursunuyla kaybetmiş ve o masum yavrucak nasıl atlatacak o travmayi büyüse bile hep babasına nefret ve intikam dolu olacak Allah sabır ve dayanma gücü versin
    Cevapla
  • engin kaya 8 yıl önce Şikayet Et
    polise güvenirseniz sonunuz mezar olur.ne edin edin kendi koruma tebbirlerini kendiniz alın polise savcıya hakime güvenmeyin
    Cevapla
  • hacı fatih recep 8 yıl önce Şikayet Et
    polis her tehdit edilenin evinin önünde beklese,,sokakları dükkanları kim koruyacak..karakollarda kim çalışacak...hergün yüzlerce insan koruma isterken o ildeki polisleri bu kişilere verseniz bir tane bile çalışacak polis bulamazsın..sen neyin kafasını yaşıyon
    Cevapla
  • yücel Guvenkaya 8 yıl önce Şikayet Et
    Çok üzüldüm mümkün olsa o çocuğu alıp bakardim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'