Çarşı iznine çıkan asker ortalığı birbirine kattı

Bilecik'te çarşı iznine çıkan ve alkollü olduğu iddia edilen bir asker, ortalığı birbirine kattı.

Çarşı iznine çıkan asker ortalığı birbirine kattı
Çarşı iznine çıkan asker ortalığı birbirine kattı
GİRİŞ 06.07.2015 17:34 GÜNCELLEME 07.07.2015 09:26
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İddialara göre, Bilecik 2. Jandarma Er Eğitim Tugay Komutanlığında vatani görevini sürdüren Hacı K. isimli acemi asker çarşı izninde alkol alarak ortalığı birbirine kattı. Bilecik merkez Teyfikbey Caddesi üzerinde askerlerin kavga ettiğine dair ihbarı değerlendiren polis ekipleri olay yerine geldi.

Polis, ayakta güç durmakta zorlanan Hacı K. ve yanındaki arkadaşlarını uyardı. Bunun üzerine askeriyeye doğru yola çıkan askerler cadde sonunda vatandaşlarla tartışmaya başladı. Bu tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu ekipler sarhoş olan ve çevreye saldıran Hacı K isimli askeri ekip otosuna bindirmek istedi.

ASKERLER POLİSE SALDIRDI

Bu sırada arkadaşını vermek isteyen diğer askerler ile polis ekipleri arasında arbede yaşandı. Sarhoş acemi asker gözaltına alınarak, sağlık kontrolü için Bilecik Devlet Hastanesine götürüldü. Burada yapılan tahliller sonrası içkili olduğu belirtilen acemi asker, inzibatlara teslim edildi.

ÇARŞI İZNİNDE UYUŞTURUCU KULLANIYORLAR

Vatandaşlar ise, her hafta sonu askerlerin olay çıkardığını belirterek, yetkililerinin askerleri çarşıya bırakıp arkalarından kontrol etmediklerini iddia etti. Ayrıca, askerlerin Hamsu Köprüsü altında ve köprü yanında bulunan yürüyüş yolunda uyuşturucu madde kullandıkları öğrenildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 6
  • fahri 8 yıl önce Şikayet Et
    askeri ceza evinde gardiyandım erzurumda böyle tipleri 7 günde mum ediyorduk..
    Cevapla
  • asker 8 yıl önce Şikayet Et
    Ben askerdeyken Askeriyede komutanlar kisadonemleri sevmez ama boyle uzundonem askerleri ise bastaci yaparlardi.
    Cevapla
  • Rmc 8 yıl önce Şikayet Et
    Profesyonel orduya gecilirse böyle çakallarla uğraşılmaz.
    Cevapla
  • SAKALLI 8 yıl önce Şikayet Et
    kütahyada böyle olaylar çok oluyordu en sonunda askeri kıza laf attıkları için öldürdüler defalarcada halk dayagı yediler şimdi sessiz sakin geziyorlar dadanamıyorlar
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    bu olaydan sonra yaptırım olacak mı ben söyliyeyim hikayeden ifade alınacak o kadar hiç ceza alacağını bilse bunu yaparmı sabıkalılar cennetinde yapabilir başka yerde yapamaz adam yaralayanlar 50 de olsa ceza almaz denilen ülkede bu olay haber bile değil
    Cevapla
  • ferhat s 8 yıl önce Şikayet Et
    sen askerligii yapmaissin belli.... git askerligini yap ve sende askerde bunlarin yaptiklarini bir dene bakalim ceza varmi yokmu. görürsün o zaman anyayi konyayi. o acemi askerin yerinde ben olmak istemem simdi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi