Otomobil TIR'a çarptı: 5 ölü

ANKARA'nın Gölbaşı İlçesinde önünde seyreden TIR'a çarpan otomobildeki biri kadın 5 kişi öldü.

Otomobil TIR'a çarptı: 5 ölü
Otomobil TIR'a çarptı: 5 ölü
GİRİŞ 28.07.2015 05:03 GÜNCELLEME 28.07.2015 05:09
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Kaza Ankara- Konya Karayolu&nun Gölbaşı İlçesi Ayıboz mahallesinde meydana geldi.

Ankara'dan Şereflikoçhisar'a giden İbrahim Koçak yönetimindeki 06 SED 46 plakalı otomobil, dikkatsizlik sonucu önünde seyreden Celal Y. yönetimindeki 42 JC plakalı TIR'a arkadan çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle savrularak takla atan otomobil şarampole yuvarlandı. Kazada otomobild sürücüsü İbrahim Koçak ile araçta bulunan Ömer Köseoğlu, Koray Demirel, Gökhan Kara ve kimliği belirlenemeyen bir kadın yaşamını yitirdi. Kazadan yara almadan kurtulan TIR şoförü ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.

Kaza nedeniyle karayolu yaklaşık 2 saat ulaşıma kapanınca, uzun araç kuyrukları oluştu. Jandarma kaza ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor. 

YORUMLAR 8
  • muhammet aksakal 8 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen gereksiz yorum yapmayın. Dünyanın en güvenli aracı bile 64 km hızdan sonra hiçbir garanti vermiyor. Yotubeda vidousuda var aynı kazayı bmv de yaptı içinden yine sağ çıkan olmadı. İnsanı kurtaran araç değil güvenlik önlemleridir.
    Cevapla
  • Adalet Adalet 8 yıl önce Şikayet Et
    buyrun trafikte bir canlı bomba daha, memlekette bunlardan çok var. yollarda dolaşıyorlar çok tehlikeliler çok.!!
    Cevapla
  • tenekeden terörist 8 yıl önce Şikayet Et
    otomobil demeyin bunlara teneke teneke bu tenekelerin trafiğe çıktığı tarihten itibaren karıştığı ölümlü kazalar için meclise araştırma önergesi verilmeli en az 10.000 kişi bu kuş serisi yüzünden hayatını kaybetmiş olmalı bir Allah'ın kulu da çıkıp bunları üretenlere dava açmaz mı bu endemik tenekeler 4 tekerlekli teröristtir bunları üretenler müebbetle yargılanmalı
    Cevapla
  • cemal 8 yıl önce Şikayet Et
    şüphesizki hüküm sadece Allah ındır. biz ülke olarak millet olarak insan olarak tedbir olarak artık şu kuş isimli araçlardan kurtulalım yeter artık bu tofaş gurubu her kazası kesin ölümle sonuçlanıyor.
    Cevapla
  • Turgut 8 yıl önce Şikayet Et
    Tofaş adı altında piyasaya sürülen doğan şahin ve kartal unutmadan hacı murat işte bunları artık kaldırın piyasadan. Resmen teneke , ölümlü kazalara bakın altından bu arabalar çoğunlukla çıkar. Sigortacılar rahat etsin , küçük kazalarda yaralanma ölme olmasın. 5000 tl ver al araba sonra trafik teröristi ol. Devlet buna çözüm bulmalıdır.
    Cevapla
  • mng 8 yıl önce Şikayet Et
    Araç tıra çarpmış markayla ilgisi yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor