Hastane bahçesinde akıl almaz kaza

Korkulukların camından 5 metre yüksekliğindeki havalandırma boşluğuna düşen 6 yaşındaki Selinay A. isimli çocuk ağır yaralandı.

Hastane bahçesinde akıl almaz kaza
Hastane bahçesinde akıl almaz kaza
GİRİŞ 30.07.2015 21:17 GÜNCELLEME 30.07.2015 21:17

Malatya Yeni Devlet Hastanesi’nde yaşanan akıl almaz kazada, hastanenin 1. Katında poliklinikler kısmında ailesinin yanında duran 6 yaşındaki Selinay A. İddiaya göre cam bölümü kırılan korkuluklardan yaklaşık 5 metre yüksekliğindeki boşluğa düştü. Yaşanan olay sonrası ise amatör bir kameraya yansıdı. Çocuğun yakınları yaşanan olay sonrası sinir krizleri geçirirken ağır yaralanan küçük Selinay, hemen acil servise kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi’ne sevk edilen küçük çocuğun beyin cerrahi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındığı öğrenildi. Kafatasında kırıkların olduğu öğrenilen Selinay’ın hayati riskinin ise sürdüğü bildirildi.

Öte yandan kaydedilen bir cep telefonu görüntüsünde ise hastane görevlilerinin kırık camın yerine çöp kutusu koyarak önlem aldığı gözlendi. Yaşanılan akıl almaz kazanın ardından Selinay’ın düştüğü boşluğa yeni bir cam takılırken hastanenin acil servis girişinde de benzer şekilde kırılan bir camın bantla sarıldığı görüldü.

Olayla ilgili ihmal olup olmadığı konusunda soruşturma başlatılırken, hastane yönetiminin de kazayla ilgili idari soruşturma açacağı öğrenildi.  

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam