Rüya, gerçek birbirine karıştı: 2 yaralı

Çorlu’da yaşayan Kurthanım Y., evlerinin önündeki parkta duran 18 yaşındaki T.K. ve 16 yaşındaki M.A.’yı tabancayla yaraladı.

Rüya, gerçek birbirine karıştı: 2 yaralı
Rüya, gerçek birbirine karıştı: 2 yaralı
GİRİŞ 09.09.2015 17:37 GÜNCELLEME 09.09.2015 17:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Çorlu’da eşi cezaevinde yatan ve 4 çocuğuyla birlikte yaşayan Kurthanım Y., evlerinin önündeki parkta duran 18 yaşındaki T.K. ve 16 yaşındaki M.A.’yı önce tabancayla ataş ederek, tabancanın tutukluk yapması üzerine de yanında getirdiği bıçakla saldırarak yaraladı. İhbar üzerine gelen polis ekiplerince Kurthanım Y. gözaltına alınırken, ağır yaralanan T.K. ve M.A. da ambulanslaÇorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 

RÜYAYI GERÇEK SANDI

Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifade veren Kurthanım Y., kızının son bir haftadır gece uykusundan korkarak uyandığını, rüyasında kendisini evlerinin önündeki parkta duran erkeklerin taciz ettiğini anlattığını söyledi. Kızının rüyada gördükleriyle parkta bulunan gençlerin tariflere uyması üzerine olayın gerçek olduğunu düşündüğünü kaydeden Kurthanım Y. şöyle konuştu:;

"Kızım son bir haftadır sürekli uykusunda sayıklıyor, ağlıyor ve korkarak uyanıyor. Uyanınca hep kareli gömlekli erkeğin arasında bulunduğu 4 erkekten bahsediyordu. Evimin balkonu parkın karşısında olduğundan bir haftadır ne zaman parka doğru baksam krem renk gömlek üzerine siyah kareli bir erkek çocuk dikkatimi çekiyordu. Kızıma 2 gün önce denemek için ’kızım parkta oynasana’ dedim. Kızım da ’Yok anne sen gelmezsen ben parka gitmem kareli gömlekli çocuk orada’ deyince iyice şüphelendim."

KIZIMA KARŞI TACİZ HİSSİ UYANDI

7 yaşındaki kızının bir süredir çamaşır giymediğini ve vücudunda kızarıklık gördüğünü öne süren Kurthanım Y., ifadesine şöyle devam etti:

"Ben kızımın rüya olarak anlattığının gerçekte olduğunu tahmin ettim. Çünkü kızım o günden bu yana kilot giymemeye başlamıştı. Vücudunda kızarlık olması kızıma karşı taciz olduğu hissi uyandırdı. Kızımın korktuğu ilk gün giydiği şortun iç tarafında yapışık leke gördüm. 5 gündür uyuyamıyorum, sabahlara kadar kızımın istismara maruz kaldığını düşünüyorum. Kızımın rüyasında tarif ettiği erkekleri parkta görünce ruhsatsız olarak evimde bulunan ruhsatsız tabancayı ve mutfaktan aldığım bıçak ile parka gittim. Hiçbir şey sormadan ateş ettim. Silah tutukluk yapınca kendimi kaybettim cebimden çıkardığım bıçakla çocuklara doğru salladım. Kızımın cinsel istimara maruz kalıp kalmadığının incelenmesini istiyorum."

Gözaltındaki kadının sorgusu sürerken, hastaneye kaldırılan T.K. ve M.A.’nın tedavisine devam ediliyor. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

YORUMLAR 2
  • Yorum 8 yıl önce Şikayet Et
    7 yaşındaki çocuğu niye tek başına parka gönderiyorsun be kadın
    Cevapla
  • abdullah kul 8 yıl önce Şikayet Et
    saçmalardan seçmeler sen kızını takip et parkta 4 saat oynarsa nereyi gittiğini bilmezsen sonra önüne gelen genci sapık diye öldürürsün.Daha neler duyacağız
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi