Hız tutkusu ölümle bitti

Gelibolu'da meydana gelen trafik kazasında, 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Egemen Edirneli hayatını kaybetti.

Hız tutkusu ölümle bitti
Hız tutkusu ölümle bitti
GİRİŞ 24.09.2015 00:15 GÜNCELLEME 24.09.2015 00:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine bağlı Evreşe beldesi Korudağ yakınlarında meydana gelen trafik kazasında, 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Egemen Edirneli hayatını kaybetti.

Kaza, akşam saatlerinde Gelibolu’ya bağlı Evreşe beldesi Korudağ rampalarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Keşan’dan Gelibolu istikametine gitmekte olan Egemen Edirneli kontrolündeki 54 E 5773 plakalı motosiklet, Korudağ rampalarında iddiaya göre aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak duble yolu ayıran bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan Edirneli, kafasında kaskı ve özel kıyafetleri olmasına rağmen olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazada motosiklet parçalara ayrılırken, yakıt deposu ve motor kısmı da alev almaya başladı. Yangının büyüyerek olası bir felakete yol açmaması için diğer sürücüler, yanlarında bulunan yangın söndürme tüpleriyle alevleri kısa sürede söndürdü. Egemen Edirneli’nin cenazesi Gelibolu Devlet Hastanesi Morgu'na, daha sonra da İstanbul'da bulunan Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri tarafından kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR 1
  • jansen7 8 yıl önce Şikayet Et
    allah rahmet etsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...