Uyuşturucu tacirlerine ağır darbe

Gözaltına alınan 13 kişi, savcılık sorgusunun ardından tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Uyuşturucu tacirlerine ağır darbe
Uyuşturucu tacirlerine ağır darbe
GİRİŞ 27.11.2015 19:06 GÜNCELLEME 27.11.2015 19:06

ANTALYA Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen uyuşturucu soruşturması sonucu Antalya ve Diyarbakır'da uyuşturucu ticareti yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 13 kişi, savcılık sorgusunun ardından tutuklanma talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekiplerinin Antalya ve Diyarbakır'da geçen hafta yaptığı eş zamanlı operasyonda 1'i kadın 13 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerinde ve kaldıkları yerlerde yapılan aramada 221 gram kokain, 95.9 gram metamfetamin, 0.2 gram esrar, 2 hassas terazi, uyuşturucu madde kullanmak için hazırlanmış aparatlar, çok sayıda uyuşturucu paketleme malzemesi, 2 sahte kimlik, 2 tabanca ve bu tabancalara ait 15 mermi ele geçirildi.

SAVCI HEPSİNİN TUTUKLANMASINI TALEP ETTİ

Antalya Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorguları tamamlanan şüpheliler K.Ç., P.A., V.E., T.Ö., Y.D., Ö.Ş., Y.E., A.F.D., F.Y., S.Ç., T.G.K., A.Ç. ve H.K. bugün adliyeye çıkarıldı. Gün boyu savcılıkta ifade veren şüphelilerin tamamı, akşam saatlerinde tutuklanma istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor